Menu Premium

Bungie schrapt Grimoire Cards in Destiny 2

Rens van Nerum 22/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is wel duidelijk dat Destiny 2 een grote menigte voor het beeldscherm gekluisterd heeft zitten. Iedereen wilt de latest scoops weten over de game en wat hun te wachten staat. Nu heeft Bungie laten weten dat ze in het tweede deel niet verder gaan met de Grimoire Cards.

Toen de vraag of er in Destiny 2 ook gewerkt zou gaan worden met Grimoire Cards werd gesteld aan Steve Cotton (Hoofd van uitgever Bungie), kwam daar een hele duidelijke ”nee” op terug. De rede hiervoor is dat Bungie de lore in de game wilt plaatsen en niet meer via de cards. Hij voegde hier het volgende aan toe:

“We want people to be able to find the lore. All the story is told through the Adventures, it’s told through the characters in the world, it’s told through the campaign and it’s told through scannables you find throughout the world.” – aldus Steve Cotton.

Als je wilt weten hoe Destiny 2 eruit gaat zien en wat onze mening hierover is, check het dan even hier! In de video zitten Destiny-addict Steven en Koos klaar om alles over de game te weten te komen. Wil je weten wat er tot nu toe bekend is over de game kun je dat hier teruglezen in ons nieuwsbericht.

Wat vind jij ervan dat Bungie de Grimoire Cards schrapt en de lore in de game gaat verwerken? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch