Menu Premium

Destiny 2 Gameplay Premiere met Steven & Koos

Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
Google Plus Steven Saunders
18/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Check vanaf 18.30 uur de Destiny 2 livestream vanuit Los Angeles, inclusief voor- en nabeschouwing met Destiny veterans Steven (1500+ uur) en Koos (600 uur) live op Twitch.

Loading...
 • Leslie Dronkers

  geen geluid?

 • dirkjan

  hij ziet er goed uit de scorpio , ben benieuwd naar spelen in 4k denk dat pc zelfde spec wel 2200 euro kosten

  • genghiskaan

   het heeft wel 6 aarde flips, dus dan moet je t hebben.

  • BassieB

   pc zelfde spec wel 2200 euro kosten

   -.-

   Je moet niet zoveel denken………komen alleen maar ongelukken van.

   Een pc van 2200 kan bijna 8k content aan mafkees xD

   • Jaapie18

    Het kan misschien nu al wel veel verder. Maarja het moet wel betaalbaar zijn.

    • BassieB

     Was meer om aan te geven dat een scorpio niet gelijk is aan een PC van 2200. En om aan te geven dat console gaming de vooruitgang van graphics in het algemeen tegen houdt.

     • Jaapie18

      Dat klopt. Weet nog jaren geleden. Moest je wel om het half jaar wel upgraden, anders kon je niet alles op max spelen. En tegenwoordig zitten we ook met console ports. Vroeger was de main versie gewoon de echte pc versie.

     • BassieB

      Zit met een CPU uit 2013 BF1 te spelen op High, alleen de GPU moet je nog eens in de 3-4 jaar vervangen. (mijn gpu van 3 jaar terug draait overigens OOK nog BF1)
      Eigenlijk is het er enkel op vooruit gegaan in PC land en staat de console naar mijn mening een beetje stil. Sterker nog, met refresh modellen binnen één enkele console generatie zijn de consoles zelfs een stap achteruit gegaan.

     • spoofghost

      Ja die console ports kots echt… tegenwoordig zijn de meeste PC games echt slechte en vaak ook lelijke console ports. De witcher was eigenlijk een van de weinige goeie PC-games met goede graphics.

   • Ceryl Zentveld

    ligt het aan mij of zijn al die k’s uiteindelijk hetzelfde als megapixels op een camera of een hoog percentage thc gehalte in je wiet enz?

    • BassieB

     Hoe bedoelt u?

     • Ceryl Zentveld

      meer megapixels zorgt uiteindelijk niet meer voor een betere foto, hetzelfde met wiet en thc of pixels in je scherm

     • BassieB

      Ahzo ja de resolutie is niet de enige factor die de graphics ‘mooi’ maakt.

 • allert bakker

  Op battlenet. Dan ga ik hem kopen met mijn wow gold xD

 • spoofghost

  Was niet echt onder de indruk van wat ik zag. Het zag er OK uit qua graphics maar had er meer van verwacht eerlijk gezegd. Ben persoonlijk niet weg geblazen… Nouja gameplay over graphics dus als dat goed zit is het wel oke gok ik.

 • VapoChill

  Jammer dat de gamekings stream er zo gaar uitzag, van bungie een stuk beter.
  Blijkbaar is het moeilijk om de Bungie stream te hosten op twitch.

 • Het zag er echt wreed uit. Voor de echte destiny fan is dit een must have.

  Voor degene die waren afgehaakt bij D1, voor hun zal dit niet heel veel doen.
  Het is meer van hetzelfde maar dan mooier, meer, grootser en hopelijk dieper en beter.
  Ik hoop op in ieder geval, betere matchmaking opties voor PVP en PVE, een iets sterkere story en veel meer diepgang in characters.
  Nu dat je in de “open” wereld gewoon NPC’s tegenkomt lijkt er al meer op.

  Ik ben hyped maar dat was ik al voor de reveal 🙂

  op de pc 60fps 4k en ps4pro 30fps. Das misschien wel matig maar mij persoonlijk interesseert t geen ruk 🙂

  • Thijs

   Ben bij D1 afgehaakt na de eerste maand/ 2 maanden en daarna nooit meer echt teruggekomen omdat ik het gevoel had al te veel achter te lopen op de rest van mijn vrienden. Ik zag echter wel dat de game enorme stappen heeft gemaakt sinds die eerste maand met alle DLC die daarna is uitgekomen en stiekem begon het steeds meer te borrelen bij me. Destiny 2 is voor mij dan ook het perfecte moment om opnieuw aan de slag te gaan met deze franchise en te kijken of ik deze keer langer geboeid ga blijven door de game. Vooralsnog ziet het er veelbelovend uit!

   • Toch fijn dat je dan helemaal opnieuw kan beginnen.t is misschien wel een game waar je echt committed aan moet zijn gedurende een lange periode. Destint 2 kan alleen maar beter worden.

  • BassieB

   Als bezitter van destiny, ga ik nooit meer destiny related titels kopen. Niet eerder ben ik zo teleurgesteld als destiny, mijn slechtste game aankoop ooit.

   • Ik vraag me af hoe veel uur je erin heb gestoken. Maar ieder z’n ding. Als het idd niets voor jou is dan is deel 2 ook niets voor jou. Je kan niet zeggen dat het een slecht spel is. Wel dat het z’n tekortkoming had en heeft en op deel 2 zal ook weer genoeg te zeiken zijn. Dat komt g toch voor uit de passie voor gamen en die liefde die je voor een game creërt denk ik.

    • BassieB

     40 uur. Pvp oneindig veel lag, pve oneindige eentonige grind.

   • Bas

    Jij hebt zeker The Division niet gespeeld ?

    Dat was pas shite.. Kwa gameplay / Bossfights etc..

    Nou moet ik zeggen dat ik Destiny niet gespeeld heb :p

    • BassieB

     Door het teleurstellende Destiny ben ik wat voorzichtiger geworden in de aankoop van games. En heb ik het pareltje The Division dus maar even overgeslagen.

 • Bjorn

  Is deze stream niet terug te kijken ergens,link?

 • Scare

  Gisteren de stream gegeten en vandaag de gameplay maar dit bevestigd mijn beeld. Destiny 2 lijkt wel DLC, Destiny 1.5. Het ziet er allemaal hetzelfde uit met hier en daar grafisch polijstwerk. Ik had meer verwacht maar wellicht is dit alles wat nog in deze generatie consoles zit.

  • Rob van Dinteren

   Daarom game ik ook enkel en alleen op pc.

 • Botjenr1

  Is dit de nieuwe DLC?

 • Kasper Kooistra

  Ik had op meer RPG elementen gehoopt qua loadout. Dat je ghost ook upgradable is bijvoorbeeld en die statistieken toevoegt. Hetzelfde geldt voor de guns, ik had graag sloten of iets dergelijks gezien die je met een artifact kon equippen om zo je speler unieker te maken. Je zag end game toch veel dezelfde classes/guns/tactieken in Destiny. Ik had toch op wat meer diepgang gehoopt maar zeker niet verwacht.
  Bungie speelt op safe en dat is natuurlijk ook wel verstandig in deze markt, niet veel veranderen aan de gameplay maar nieuwe content is kat in t bakkie.
  Ook had ik graag rankings gezien, clanrankings, pvp rankings, speedruns etc. Gevechten in je customizable schip, zowel pvp als pve. Een clanbasis. Mogelijkheid tot meer spelers in pvp.
  Meer spelers in de raid, met meer spelers patrollen etc. Ik zit in een behoorlijk actieve clan en het was gezelliger en uitdagender geweest als je sommige pve modi met meer dan 3 spelers had kunnen spelen.
  Het enige wat ik echt nieuw heb gezien zijn clanrewards, adventure mode en lost sectors en we weten allemaal dat alle geheimen van de lost sectors binnen 2 weken op youtube staan die je dan weer via een clannie gespoiled krijgt. Ofwel, hoe lang duurt het voordat die lost sectors klassikaal door de community zijn uitgepluisd?
  Dit hou je overigens niet tegen en is ook geen ramp maar t beïnvloed hoe lang je de game blijft spelen.
  Dan blijft adventure mode over, hopelijk brengt dat meer verhaal en het zou fijn zijn dat als je met zn drieëen speelt, je ook daadwerkelijk 3 man ziet in de cutscenes want je wil juist dat gevoel dat je met je fellow guardians ass gaat kicken.
  Last but not least vindt ik ze iets té goed luisteren naar de community. Volgens mij hadden we de eerste exotics al binnen 2 weken in de groep, dát vond ik echt te snel. Dan verliezen ze een beetje waarde. Ik wil knijterhard vechten voor mn shit en heb totaal geen problemen met een lage droprate op high end gear omdat dit ervoor zorgt dat de game langer leuk blijft en dat je een grotere diversiteit in load outs zal zien. Maar goed, mensen vinden dat dan weer niet eerlijk, gaan miepen online en hoppa, three of coins is geboren; iedereen loopt met exotics.
  Dat zal wel niet veranderen en dat is ook niet heel erg. Ergens had ik gehoopt op een wat meer “hardcore” aanpak met zo’n grote achterban dan juist nóg toegankelijker.

  Gelukkig zit ik in een hele sociale gezellige clan en is juist het samenwerken, ontdekken en discussiëren de grootste reden waarom ik Destiny zo lang heb gespeeld en met D2 even goed kapot zal spelen. En als Destiny niet zo toegankelijk was geweest had ik misschien met veel minder clannies kunnen gamen

 • Bas

  PC ! Cool. Kan ik ook eens meedoen.. Alleen nog wat mensen vinden waar ik het samen mee kan spelen …

 • Dylan

  Ik mis een spel waar ik altijd op terug kan vallen, bijvoorbeeld als ik een single player game uit heb, of gewoon voor even tussendoor. Destiny 2 kan dit zomaar worden voor mij, vond de eerste er altijd wreed uit zien ookal nooit echt gespeeld.

 • rriff_rraff

  ik ben helemaal terug naar pc mn ps4 staat stof te happen ik heb geen geduld meer voor die laadtijden..dus fuck yea destiny op pc bij blizzard.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord