Menu Premium

Bungie kondigt Connection Recovery-functie voor Destiny aan

Tim Koelen 15/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny fans zitten al een flinke tijd te wachten op de nieuwe content genaamd House of Wolves die aanstaande dinsdag dan eindelijk beschikbaar zal zijn. Bij de patch die voornamelijk is bedoeld voor de nieuwe expansion, zal een nieuwe functionaliteit toegevoegd worden aan de game.

“Spelers die Destiny voor een langere tijd hebben gespeeld, zullen ooit wel een keer meegemaakt hebben plotseling gekickt te worden naar Orbit”, aldus matchmaking engineer Damian Frank. De oplossing hiervoor is de Connection Recovery-functie. “Mocht het zo zijn dat je gekickt wordt vanwege internetproblemen, dan zal Connection Recovery een poging wagen om je terug te brengen naar je Fireteam, zodat je jouw vooruitgang niet verliest.”

Als de internetproblemen te groot zijn, dan zal Connection Recovery niet werken volgens Bungie. Connection Recovery zal eerst alleen beschikbaar zijn in de Trials of Osiris en de functie wordt later pas uitgerold naar de andere andere spelmodi.

Ben jij klaar om op je Sparrow te springen en de planeten onveilig te maken in House of Wolves? Vertel het ons in de comments!

Bron: Bungie – via Polygon

Bungie kondigt Connection Recovery-functie voor Destiny aan

Bungie kondigt Connection Recovery-functie voor Destiny aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch