Menu Premium

Bungie haalt meer dan 780.000 dollar op voor Direct Relief

Joquai Hooff 15/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op vrijdag 15 Mei kondigde Bungie met trots aan dat de geldinzamelingsactie genaamd, Guardian’s Heart Initative maar liefst 788.923,19 dollar heeft opgehaald. Destiny-fans konden door middel van een donatie het goede doel steunen. Het opgehaalde geld kwam ten goede aan de organisatie Direct Relief. Dit is een humanitaire hulporganisatie die ondersteuning bied aan zorgmedewerkers van de COVID-19-epidemie. Sinds de lancering op 13 april hebben Guardians van over de hele wereld geholpen. Doelstelling was 700.000 dollars bij elkaar te halen. Dat aantal werd al snel gehaald en is dus zelfs overtroffen. Het Guardian’s Heart Initiative sloot op 12 mei, maar ook nu kan je, als je dat wilt, Direct Relief nog steeds ondersteunen. Dat doe je via hun eigen website. 

Een donatie in ruil voor een in-game Embleem

Bungie had voor het Guardian’s Heart Initiative een speciaal Embleem uitgebracht. Die was alleen maar te verkrijgen via een Tiltify-donatie aan Direct Relief. Ter promotie van het initiatief hebben Destiny 2 content creators zichzelf gezamenlijk ingezet door zichzelf op te geven voor Bungie Bounties. Een speler wordt in dit community gedreven event door Bungie geïdentificeerd als doelwit. Door de strijd aan te gaan met elkaar kun je een Destiny 2 embleem winnen.

Een missie voor ogen

Direct Relief is een humanitaire hulporganisatie welke actief is in meer dan tachtig landen. Ze hebben een missie voor ogen, en dat is verbetering van gezondheid. Daarnaast willen ze het leven van mensen die zijn getroffen door armoede of noodsituaties verbeteren. Ongeacht politieke of religieuze voorkeur en financiële situatie. Door een internationaal netwerk leveren ze benodigdheden aan zorgmedewerkers in de frontlinie. Het Guardian’s Heart Initiative is slechts een van Bungie’s initiatieven om mensen over de hele wereld te helpen. Naast Guardian’s Heart Initiative zijn er nog meer organisaties zoals Guardians of Australia, Game2Give en Kilts for Kids. Voor meer info over al deze initiatieven van Bungie ga je naar de website van de Bungie Foundation.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch