Menu Premium
Loading...

Destiny 2: Season of the Worthy Preview: Geeft Bungie wat we willen?

10/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Destiny heeft bij een aantal presentatoren van Gamekings een heel speciaal plekje in hun hart weten te verwerven. Koos, Skate, Steven en Daan spelen de game regelmatig. En er zijn weinig games waar je dat bij kunt zeggen. Dat er gespeeld blijft worden, komt door de updates die Bungie toevoegt. Om de zoveel tijd is er weer nieuwe content beschikbaar waar de fan mee aan de slag kan. En vandaag is het weer raak met de komst van Season of the Worthy.

Twéé Gamekings, twéé speelwijzen

Koos en Skate zitten beiden achter de desk om te vertellen wat zij van het nieuwe seizoen verwachten.  Wat brengt de update en zitten er dingen bij die echt vol binnen hun smaak vallen? Koos en Skate verschillen namelijk best wel als het om hun speelgedrag in Destiny gaat. Waar Koos de game wekelijks wel een paar keer speelt, daar pakt Skate de looter shooter vooral op als zich weer nieuwe content aandient. Waardoor hij altijd als een malle zijn level cap omhoog dient te boosten. Beide heren verwachten daardoor echt iets anders van een nieuwe seizoen. Ze hebben andere voorkeuren.

Wat kan je verwachten in dit nieuwe seizoen?

Season of the Worthy start vandaag en de uitrol duurt tot 9 juni. Vanaf nu kun je deelnemen aan het Seraph Tower-evenement. Dat is een nieuw PvE-evenement. Guardians moeten samenwerken om de Last City te beschermen. Dat doen ze door de verdediging van Rasputin te versterken met behulp van Seraph-torens. Een ander hoogtepunt vindt plaats op 13 maart als de langverwachte terugkeer van Trials of Osiris kan worden gevierd. En Bungie geeft aan dat deze mode nu permanent in de game blijft zitten. De Trials zijn gratis en iedereen van 960 Power of hoger kan deelnemen. Er valt dus genoeg te doen de eerste weken. Maar is het ook afdoende voor Koos en Skate? Dat zie je in deze preview van Destiny 2: Season of the Worthy.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch