Menu Premium

‘Bully 2 is in ontwikkeling bij Rockstar’

Froukje Planken 02/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bully 2 is volgens nieuwe geruchten in ontwikkeling bij Rockstar Games. Dit gerucht volgt op een recente Grand Theft Auto 6 leak. De lek op Reddit onthulde vooral veel nieuwe info over GTA 6, maar er stonden ook interessante details in over Bully 2. Volgens de gebruiker op Reddit zou die game naast GTA 6 in ontwikkeling zijn.

De lek komt van ‘twee vrienden die heel betrouwbaar zijn en werken op plekken als Kotaku en PC Gamer’. Zij zouden weer vrienden hebben bij Rockstar. Het is verstandig dit verhaal dus met een korreltje zout te nemen. Vanuit Rockstar Games is er nog geen bevestiging dat het vervolg van Bully in ontwikkeling is. 

Eerdere geruchten

Eerder waren er al geruchten rondom de ontwikkeling van Bully 2. De game zou door Rockstar Games gemaakt worden in samenwerking met Pinewood Studios, die voor de voiceacting zou zorgen. Een aantal maanden geleden deed Pinewood een casting oproep voor een personage beschreven als een ‘jonge pestkop’. Genoeg voor fans van de game om te beginnen met speculeren. Games analist Michael Pachter gooide meer olie op het vuur door met het verhaal te komen dat Rockstar in 2020 een nieuwe game uitbrengt. Na Red Dead Redemption 2 zou Rockstar zich richten op Bully 2. 

Jimmy weer de bullebak in Bully 2

Volgens de posts op Reddit speel je in Bully 2 als James ´Jimmy´ Hopkins, dezelfde hoofdpersoon als in de eerste game. De game heeft meer voertuigen om in te rijden en de wereld is opgesplitst in drie gebieden: de campus, de stad en het bos. 

In de eerste Bully uit 2006 speelde je ook al als Jimmy, toen 15 jaar oud. Het verhaal speelde zich af op de Bullworth Academy. Die setting verandert volgens de geruchten dus naar de universiteit, waar Jimmy zijn eerste jaar probeert door te komen. 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch