Menu Premium

Boris is te gast bij Humberto Tan

Gamekings Redactie 08/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: De stream is ondertussen afgelopen. Je hebt ons laatst waarschijnlijk al op ons Twitch-kanaal zien livestreamen op 4G. In the middle of nowhere is het ons gelukt om op 4G te livestreamen en Battlefield 4 online te spelen. Om alles over deze toffe uitdaging te vertellen, schuift Boris vandaag aan bij Netwerkcafe.nl gepresenteerd door Humberto Tan. Dus Boris is te gast bij Humberto Tan en dat check je hier vanaf 13:30 in de Netwerkcafe.tv livestream over gamen en 4G.

Netwerkcafe.tv is een online streamed tv-programma, waarin host Humberto Tan met verschillende experts in gesprek gaat over diverse onderwerpen. Vandaag schuift onze Boris aan voor de aflevering van 4G, waarin hij het uiteraard zal hebben over gaming en onze uitdaging van een week geleden. Want hoe belangrijk is 4G voor gaming? Naast Boris schuiven ook Eelco Blok (bestuursvoorzitter en CEO van KPN), Ben van der Burg (Nederlandse oud-langebaanschaatser), Joost Farwerck (Managing Director NL) en Nynke de Jong (columnist) aan.

De hele aflevering staat dus in het teken van 4G. Welke voordelen heeft 4G eigenlijk? Gaan we straks allemaal aan de 4G? Maak jij eigenlijk al gebruik van 4G? Er valt genoeg te bespreken in de aflevering van Netwerkcafe.tv. Kijk vanaf 13:30 lekker mee naar de livestream waar Boris te gast is bij Humberto Tan!

Boris is te gast bij Humberto Tan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch