Menu Premium
Loading...

Borderlands: The Pre-Sequel verschijnt op 17 oktober

Karim Shehata 05/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de verschijning van de eerste Borderlands-titel zijn er erg veel fans van deze franchise. Dit is dan ook zeker niet onlogisch te noemen, want de games zijn kwalitatief van een hoog niveau en hebben daarnaast uren aan gameplay te bieden.  Een aantal maanden geleden werd Borderlands: The Pre-Sequel aangekondigd door 2K Games, wat overigens niet als een verrassing kwam. Toen wisten we nog niet wanneer deze game ging verschijnen, maar nu is daar meer duidelijkheid over: Borderlands: The Pre-Sequel verschijnt op 17 oktober.

Dit heeft uitgever 2K Games zojuist bekendgemaakt. Op 14 oktober kunnen de Amerikanen al aan de slag met de game, terwijl wij dus tot de zeventiende van die maand moeten wachten totdat we onze Xbox 360 of PlayStation 3 kunnen gaan afstoffen voor Borderlands: The Pre-Sequel. De game verschijnt overigens ook voor de PC, maar dus niet voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Alhoewel dit opmerkelijk te noemen is, vooral omdat de game dus pas eind dit jaar verschijnt, hadden ontwikkelaar 2K Australia en toezichthouder Gearbox Software wel erg gegronde redenen voor dit besluit: de fans van deze franchise hebben sowieso een Xbox 360, PlayStation 3 of een PC. Wanneer de ontwikkelaar zich helemaal kan focussen op het maken van een game voor één generatie aan consoles, kan er dus meer uit de game worden gehaald. Laten we hopen dat Borderlands: The Pre-Sequel de boeken in gaat als één van de laatste absolute toppers van de Xbox 360 en de PlayStation 3.

Bij het bekendmaken van de releasedatum heeft 2K Games ook een nieuwe trailer vrijgegeven. Dat Borderlands zichzelf niet al te serieus nam, wisten we al een tijdje en dat is in deze trailer opnieuw goed te zien. Wanneer je bovenaan dit bericht besluit de playknop een ram te geven, ga je de verschillende personages van de Borderlands-franchise een mooi dansje zien doen. In de trailer wordt meteen aangegeven dat dit dansje mogelijk is gemaakt in samenwerking met Harmonix, de studio die de eerste twee Guitar Hero-games ontwikkelde en later naam en faam maakte met de Rock Band-franchise. Klik dus op die playknop en check de nieuwste trailer van Borderlands: The Pre-Sequel!

Borderlands: The Pre-Sequel verschijnt op 17 oktober

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch