Menu Premium

Borderlands 3 wordt mogelijk tijdens PAX East onthuld

Hylke Haagsma 01/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gearbox Software gaat eind deze maand iets onthullen op PAX East. De ontwikkelaar van Borderlands, Aliens: Colonial Marines en Duke Nukem Forever geeft op 28 maart in Boston een presentatie van een uur met de titel ‘Gearbox Main Theater Show’. Are you exited?!

Borderlands 3?

Mensen krijgen een blik op wat er achter de schermen bij Gearbox gebeurt. Er zijn “nooit eerder getoonde onthullingen en verassingen’. Of het gaat om een nieuwe game-aankondiging is niet bekend. Fans wachten al jaren op de onthulling van Borderlands 3. Het vorige deel kwam nog op de vorige generatie consoles uit in 2012 en was zeer geliefd. Er is zeker een mogelijkheid dat de game getoond zal gaan worden op PAX. Zou Borderlands 3 potten kunnen breken tussen alle lootershooters van vandaag de dag? Anthem weet vooralsnog niet echt te overtuigen en ook de andere lootershooters kunnen mogelijk wel wat concurrentie gebruiken. Zou Borderlands 3 ze allemaal op scherp kunnen zetten? Vorig jaar stelde uitgever 2K games nog een “hoog geanticipeerde titel van een grote franchise” uit van 2018 naar 2020. Kan dit nog wel in een andere richting wijzen dan Borderlands 3!? Ook was er een grote Walmart lek in aanloop naar de E3 van 2018, hierin zat Borderlands 3 ook. De meeste games die toen uitlekte zijn ook daadwerkelijk aangekondigd, dit waren onder andere Gears 5, Just Cause 4 en Rage 2.

Borderlands 2 wist te overtuigen op de vorige generatie

Borderlands is een scifi first-person shooter met RPG-elementen. De game leent zich extreem goed voor co-op spel en is samen een stuk leuker dan alleen. De gebeurtenissen in Borderlands 2 spelen zich af vijf jaar na het eerste deel. Handsome Jack heeft de macht over Pandora gegrepen en de helden uit Borderlands 1 verslagen. In 2014 kwam er zelfs een PlayStation Vita versie van de game.

Hoe denken jullie over Borderlands 3? Zou je de game graag willen zien? En hoop je dan dat de game deze generatie consoles uitkomt of toch liever voor de PlayStation 5 en de volgende Xbox? Reminder nodig van het vorige deel? Check dan vooral hier onze review van alweer heel wat jaartjes geleden.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch