Menu Premium
Loading...

Borderlands 2: Game of the Year Edition Review

16/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al bijna een jaar geleden dat Borderlands 2 uitkwam en het tweede deel van de serie vele zieltjes won. Sinds het afgelopen jaar zijn ook een aantal DLC pakketten verschenen voor de game en voor de mensen die dit hebben gemist, verschijnt nu de Game of the Year Edition. In de Borderlands 2: Game of the Year Edition review kom je er achter wat Steven en Skate van deze heruitgegeven en met DLC-gepimpte game vinden.

Naast de game bevat Borderlands 2: Game of the Year Edition natuurlijk ook alle DLC die tot nu toe zijn uitgekomen. Het gaat dan om de volgende DLC delen: Captain Scarlet’s And Her Pirate’s Booty, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt, Mister Torgue’s Campaign Of Carnage en Tiny Tina’s Assault On Dragon Keep. Zoals jullie misschien wel weten voegen de DLC delen onder andere extra missies, nieuwe verhaallijnen en nieuwe wapens toe. Dit zorgt natuurlijk voor nog meer speeluurtjes in de wereld van Borderlands 2. Naast de DLC bevat deze editie van de game ook twee extra karakters, Mechromancer en Psycho, welke beide vanaf het begin speelbaar zullen zijn. De laatste twee dingen die zich in deze editie bevinden zijn de Ultimate Vault Hunter Upgrade en Creature Slaughter Dome.

Borderlands 2 verscheen al bijna een jaar geleden. Of dit betekent dat de game hierdoor oud aanvoelt, of dat de game nog steeds menig RPG-shooter-liefhebber kan vermaken, of dat de toevoeging van de DLC ook nieuwe gamers kan overhalen om de game te gaan spelen, vertellen Skate en Steven je in deze hagelverse Borderlands 2: Game of the Year Edition review.

Ontwikkelaar: Gearbox Software
Uitgever: 2K Games
Platform: PC, Xbox 360, PlayStation 3 en PS Vita

Borderlands 2: Game of the Year Edition Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch