Menu Premium

Borderlands 2 update vergroot de inventory

Gamekings Redactie 26/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke Borderlands speler heeft zich er vaak genoeg aan geërgerd. Heb je eindelijk, na uren farmen, die legendary gevonden, besluit de game je eens flink te pakken. ‘Inventory full’. Gearbox heeft genoeg genoten van deze grap en besluit je nu tegemoet te komen. Geen stress of vliegende controllers meer, want de Borderlands 2 update vergroot de inventory. High five, minion!

Eindelijk de kans om die overdosis aan Eridium eens goed te spenderen. De upgrades voor je inventory, bank, ammo capacity en granaten zijn zoals altijd te vinden bij good old Crazy Earl. De zwarte markt, hier betaal je met Eridium, dat ‘paarse spul’. Op het moment is het maximum aantal mee te slepen Eridium 99, maar met de update wordt ook dat getal omhoog geschroefd. Meer plek in je inventory is echter niet de enige manier om aan je overtollige paarse staven af te komen, met de update verschijnen er namelijk ook meer upgrades voor de ammo capacity van je verschillende wapens.

De update verschijnt naar alle waarschijnlijkheid op 2 april. Op die datum staat er namelijk al een update gepland die de derde playthrough mogelijkheid toevoegt, de Ultimate Vault Hunter’s mode. Deze werd afgelopen zondag aangekondigd op het PAX East evenement.

Gearbox is op dreef op het moment, want na het bekendmaken van het zesde speelbare karakter: Krieg the Psycho, de level cap verhoging, de Ultimate Vault Hunter’s mode en de laatste DLC, is dit al het vijfde opmerkelijke nieuwtje binnen drie dagen. Ben jij blij met al het nieuws wat Gearbox naar buiten brengt?

Borderlands 2 update vergroot de inventory

Borderlands 2 update vergroot de inventory

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch