Menu Premium

Borderlands 2 trophies hinten naar aankomende DLC

Gamekings Redactie 10/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren is de Mecromancer DLC van Borderlands 2 uitgebracht, een week eerder dan verwacht. Ongehoord, maar zeker geen negatief iets. Hierbij zijn ook nieuwe trophies in het spel toegevoegd en de nieuwe Borderlands 2 trophies hinten naar aankomende DLC. De trophies voor de PlayStation 3 zijn natuurlijk nog niet te halen en mogelijk gewoon een stom foutje van Gearbox die met de eerstvolgende patch zijn verdwenen, maar we weten het nu toch al. Let wel op, spoiler alert!

De nieuwe add-on van Gearbox zal, als we de trophies mogen geloven, Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty gaan heten, en de drie trophies die te zien zijn dragen de namen: Gadabout, Treasure Hunter en Completionist. Voor de Gadabout trophy moet je “alle locaties in Oasis en de Pirate’s Booty locaties ontdekken”, voor de Treasure Hunter moet je “alle Pirate Booty side quests doen” en voor de Completionist moet je de “X Marks The Spot missie afmaken”, aldus de drie trophies bij naam en opdracht.

Enkele enthousiaste amateur-detectives hebben in de bestanden van de PC-versie ook een referentie naar de nieuwe DLC gevonden. In wat waarschijnlijk de proloog voor de nieuwe DLC is staat: “Legends speak of Captain Blade’s Lost Treasure of the Sands. Of a prize so great, that men would turn the sands red in pursuit of it. Of a pirate queen, courageous and deadly, who would stop at nothing to find it. Of a monstrous Leviathan. Of the Vault Hunters who journeyed to the desert town of Oasis, not knowing the horrors that would befall them”, hier kun je dus je eigen conclusies uit trekken.

Het onderstaande plaatje laat de hoofden zien die je jouw character kan geven in de nieuwe DLC. Verder staan in de bestanden onder andere de volgende map titels: “Hayter’s Folly”, “Oasis”, “Washburne Refinery”, “Wurmwater”, “The Rustyards”, “Magnys Lighthouse” en “The Leviathan’s Lair”, een boel nieuwe locaties dus. Tevens zijn er nog hints naar een verkoper die high level gear verkoopt, maar alleen in ruil tegen Seraph Crystals. Enkele nieuwe wapens (want Borderlands 2 heeft er nog niet genoeg) zijn: Blood Relic, Anshin Evolution Shield, Scarlet’s Greed, 12 Pounder, Little Evie en Stinkpot. Als dit nog niet genoeg is om je handen te laten jeuken zijn er ook nog wat eindbazen te vinden: Scarlett, the Leviathan, Hyperius the Invincible en Master Gee the Invincible. Tot slot is er een nieuw voertuig te vinden namelijk een hovercraft.

Een boel info, dus maar onthoudt wel dat dit geen officiële aankondiging is van Gearbox. Ik zeg in ieder geval geen nee tegen meer locaties, wapens en eindbazen. Jij ook niet toch? 

Borderlands 2 trophies hinten naar aankomende DLC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch