Menu Premium
Loading...

Borderlands 2 Launch Trailer

Gamekings Redactie 18/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is de release van Borderlands 2 bij onze vrienden aan de andere kant van de oceaan. Wij moeten helaas nog heel even wachten tot aanstaande vrijdag. Gelukkig is hier wel alvast de Borderlands 2 Launch Trailer voor als je echt niet kan wachten tot vrijdag.

Borderlands 2 is een first-person shooter gecombineerd met een RPG. Het role playing element van de game bestaat uit meerdere aspecten, zo kan je via een skill tree je aanvallen kiezen, bepaal je zelf in welk van de drie richtingen je jezelf specialiseert, kun je looten bij het leven en lekker grinden voor ervaringspunten. Ook kun je kiezen met welke class je gaat spelen. Er zijn vier verschillende classes om uit te kiezen, namelijk: Commando, Siren, Gunzerker en Assassin. Axton is de commando van het stel. Hij is een oud militair die goed is in het plaatsen van turrets en hij maakt het graag zijn tegenstanders moeilijk door ze te bestoken met rocket launchers. De Siren heet Maya. Zij komt van de planeet Athenas en is goed met magie. Haar vijanden voor een korte periode onder controle houden, is dan ook een eitje voor haar. Daarnaast heb je de Gunzerker die door het leven gaat met de naam Salvador. Dit is de zware jongen van de groep en met veel gebruik van steroids heeft hij flink wat spierballen gekweekt. Zo kan Salvador in plaats van één, twee wapens tegelijkertijd dragen. Tenslotte heb je de assassin Zero. Hij kan in stealth-mode gaan en vervolgens zijn vijanden aan zijn katana rijgen als een sappige shishkebab.

Uiteraard kun je Pandora, de planeet waar Borderlands 2 op afspeelt, alleen bezoeken, maar de echte kracht van de game ligt misschien wel in de co-op. Zo kun je, net als in de voorganger, met drie maten op pad gaan. Als dit allemaal niet genoeg is om je te overtuigen om deze game te gaan spelen, misschien lukt het de Borderlands 2 Launch Trailer wel.

Borderlands 2 Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch