Menu Premium

Bloodborne mod laat je vijanden besturen

Tomas 25/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Lance McDonald wilde wel eens wat anders dan Yharnam verkennen als de bekende Hunter. Hij heeft daarom een mod gemaakt die hem in staat stelt de vijanden te besturen die in Bloodborne ronddwalen, inclusief alle bazen. Via zijn Twitter laat hij het resultaat zien, waaronder een clip waarin hij zijn eigen Hunter afslacht.

Heen en weer

Door de camera op een vijand te locken en vervolgens op L3 te drukken, kan McDonald de vijand in kwestie besturen. Door tegelijk L1+R1+R3 in te drukken, schakelt de game weer terug naar de Hunter. McDonald stelt dat hij voor de mod gebruik heeft gemaakt van een debugging feature die al in de code van de game verstopt zat.

Daarnaast waarschuwt hij mensen die de mod zelf willen uitproberen. In de voorbeelden op zijn Twitter staan de vijanden gewoon rustig om zich heen te kijken, ze vallen niet aan. Dit is geen onderdeel van de mod; McDonald heeft zelf de AI uitgeschakeld om rustig te kunnen testen.

Bloodborne uitspelen als NPC?

Hoe gaaf het er ook uitziet, McDonald zegt dat zijn Bloodborne-mod nog wel zijn beperkingen heeft. Je moet best dicht bij de Hunter in de buurt blijven, anders despawned the vijand die je bestuurt.. Bloodborne uitspelen als een vijand zit er dus niet in. Maar goed, misschien is de game zo al moeilijk genoeg.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch