Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Emiel heeft frustraties in Bloodborne

Gamekings Redactie 19/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel heeft het afgelopen weekend weer flink zitten gamen, en speelde daarbij de game Bloodborne. Natuurlijk is Skate daarin wel een master en daarom deelt Emiel zijn frustraties met zijn ware sensei. Dat kun je natuurlijk zien in deze Gamekings Extra: Emiel heeft frustraties in Bloodborne!

Emiel heeft dit weekend wel iets meegemaakt. Tijdens het spelen van Bloodborne is er toch wel het één en het ander gebeurd, wat de ervaring van Emiel heeft gemaakt tot een frustratie. Natuurlijk wil hij dat met de ware sensei van Bloodborne delen, namelijk Skate. Natuurlijk ervaren wij allemaal wel eens frustraties tijdens het spelen van games, maar wat zijn nou de frustraties waar Skate en Emiel tegenaan liepen in bepaalde games? Zo komen er games voorbij als Gears of War, Bloodborne en The Last Guardian. Daarbij wil Skate ook nog even een klein momentje nemen om een toelichting te geven over de Review van de Last Guardian, maar wat er over gezegd wordt?

Ben jij nu benieuwd welke frustratie Emiel is tegengekomen? Of ben jij benieuwd wat voor frustraties Skate en Emiel nog meer hebben ervaren in games? Dat kun je zien in deze Gamekings Extra: Emiel heeft frustraties in Bloodborne, dus stop met lezen en drop jouw ervaringen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch