Menu Premium
Loading...

Bloodborne Gamescom 2014 Gameplay Trailer

Karen Koch 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een titel die hoge ogen gooide op de E3 dit jaar, was Bloodborne. De game die zich duidelijk in dezelfde sferen bevindt als games zoals Dark Souls en Demon’s Souls werd namelijk enthousiast ontvangen door vele gamers. Op de Gamescom 2014 kan deze game dan ook niet ontbreken en de Bloodborne Gamescom 2014 Gameplay Trailer gunt de nieuwsgierigen onder ons een extra blik op de game.

Dat de game op eerste blik veel overeenkomsten toont met Dark Souls en Demon’s Souls is niet verbazingwekkend, want dezelfde director zit achter alle drie deze projecten. De studio achter deze game, From Software, heeft echter wel toegezegd dat deze game niet zo erg op verdedigend spelen is gericht als bijvoorbeeld Dark Souls.

De gameplay trailer laat meer zien van wat we al van de game wisten: het is duister, het is bloederig, het kan angstaanjagend zijn, maar vooral, het belooft een hartstikke vette game te worden. Idioot grote monsters worden kundig ontleed door de wapens die de main character bezit, maar spannend blijft het toch. Vooral de laatste paar seconden, waarin onze held door een skelet-achtige weerwolf zonder moeite wordt opgepakt, met een omineuze stem op de achtergrond die beweert dat “de jacht is begonnen”.

Wat we van Bloodborne kunnen verwachten qua sfeer en gameplay betreft is dus al wel zo’n beetje duidelijk. Vanaf volgend jaar zullen we ermee aan de slag kunnen, want de voorlopige releasedatum staat op 2015. De game zal, natuurlijk, exclusief voor de PlayStation 4 uitkomen.

Bloodborne Gamescom 2014 Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch