Menu Premium

Blizzard maakt aanpassingen Hearthstone bekend

Erwin Prins 20/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de release van het immens populaire Hearthstone in 2014 heeft Blizzard weinig veranderingen doorgevoerd aan de basiskaarten. Hier komt echter op korte termijn verandering in, nu de ontwikkelaar deze kaarten nog eens goed onder de loep heeft genomen. Wat er precies wordt aangepast is vandaag bekendgemaakt.

De aanpassingen bestaan grotendeels uit nerfs voor de kaarten die eenvoudig een potje kunnen domineren door dodelijke combo’s te vormen. Vooral voor de agressievere spelers met een rush deck zal de update gevolgen hebben. Kaarten die bijvoorbeeld aangepast worden zijn de ‘Knife Juggler’, de ‘Leper Gnome’ en de Druid kaart ‘Force of Nature’. Zo moet ‘Force of Nature’ het voortaan zonder ‘Charge’ ability stellen, en doen zowel de ‘Knife Juggler’ als de ‘Leper Gnome’ minder damage.

Op 26 april, gelijktijdig met de release van de nieuwe expansion Whispers of the Old Gods, worden de wijzigingen middels een patch doorgevoerd. Op deze manier hoopt Blizzard een grote stap te zetten in het terugbrengen van de balans.

Bron: Battle.net

Blizzard maakt aanpassingen Hearthstone bekend

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch