Menu Premium

Blizzard kondigt Curse of Naxxramas aan voor Hearthstone

Lisette Atsma 11/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De singleplayer-modus zal ook eindelijk zijn weg vinden naar Hearthstone: Heroes of Warcraft. Blizzard kondigt Curse of Naxxramas aan voor Hearthstone, de enorm populaire card-game gebaseerd op de Warcraft-franchise. Curse of Naxxramas wordt een singleplayer adventure-modus waarmee je de card-game ook gewoon in je eentje, met je eigen samengestelde deck, tegen NPC’s kunt spelen.

De nieuwe content zal plaatsvinden in de vliegende stad Naxxramas. Een plaats die iemand met kennis van de Warcraft-franchise misschien niet compleet onbekend voor komt. Met het behulp van je deck zal je tegen Undead NPC’s vechten in vijf verschillende vleugels in een soort van player-versus-environment scenario. Door het vechten in Naxxramas zal je nieuwe kaarten verdienen, net als wanneer je tegen andere spelers vecht. Aan het eind van elke vleugel, waarschijnlijk na een soort boss-fight, kun je ook een nieuwe legendarische kaart winnen. Het totaal aantal kaarten dat te verkrijgen is bij deze avonturen is 30 en allemaal kunnen ze aan je decks toegevoegd worden.

De vijf verschillende vleugels worden over een periode van vijf weken beschikbaar gemaakt. Blizzard is druk bezig het zo snel mogelijk klaar te hebben. De eerste vleugel, gevuld met spinnen, zal voor alle Hearthstone: Heroes of Warcraft-spelers gratis toegankelijk zijn. Verdere vleugels zullen te koop zijn met in-game gold of echt geld. Hiernaast zal Naxxramas ook een eigen nieuwe game-board hebben met interactieve opties. Ook gaan er extra class challenges geïntroduceerd worden in deze update.

Curse of Naxxramas zal tegelijkertijd beschikbaar worden gemaakt op de Windows, Mac en de iPad. Een releasedatum voor de update is nog niet bekend, maar deze laat naar verwachting niet lang op zich wachten. Dit kan volgende week betekenen, maar Blizzard kennende kan het ook wat langer duren voordat deze update verschijnt. Desondanks zal Curse of Naxxramas een leuke toevoeging zijn voor de game en misschien wel een aantal nieuwe kaarten introduceren.

Blizzard kondigt Curse of Naxxramas aan voor Hearthstone

Blizzard kondigt Curse of Naxxramas aan voor Hearthstone

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch