Menu Premium

Blizzard kijkt naar ranking mogelijkheden voor Diablo 3

Karim Shehata 29/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar in mei kwam Diablo 3 uit voor de PC. De nieuwe Diablo werd feestelijk onthaald. Vlak daarna was het feestje snel voorbij, want er kon praktisch niet ingelogd worden op de servers van het succesvolle Blizzard. Na een paar dagen(!) werkte Battle.net pas als een trein, of zelfs beter, aangezien Battle.net het wel doet als er sneeuw ligt. Na deze kleine rel zijn Diablo fans aan het gamen geslagen, maar hoe goed ben je werkelijk in Diablo 3? Op dit soort vragen komen misschien binnenkort antwoorden, aangezien Blizzard kijkt naar ranking mogelijkheden voor Diablo 3.

Deze ranking mogelijkheden moeten, als ze er al komen, ongeveer hetzelfde werken als in Diablo 2. Ook worden nieuwe karakters gescheiden van de oude, aangezien Blizzard niet wilt dat je door het invoeren van een ranking systeem je gehele voortgang verliest. Je wilt natuurlijk na misschien wel een jaar Diablo 3 te hebben gespeeld niet alles verliezen door een leuke nieuwe toevoeging, toch?

Zeker is het niet dat Blizzard deze ranking mogelijkheden naar Diablo 3 brengt. Sterker nog, niks lijkt zeker als we naar Wyatt Cheng en Travis Day, twee werknemers van Blizzard, luisteren. ‘Op een gegeven moment is Diablo 3 af, en laten we de game ook los. Op dat moment gaan we kijken naar Diablo 4, of zoiets’. De man gaat verder en meldt dat de ranking mogelijkheden, die noch aangekondigd, noch bevestigd zijn, de game nog zo’n ‘vijf, vier, drie of twee jaar, of zoiets’ fris moet houden. Opmerkelijk genoeg lijken Cheng en Day op het moment nergens zeker van rondom Diablo. Ik raad je dus aan deze uitspraken voorlopig met een korreltje zout te nemen.

Diablo 3 verschijnt in de toekomst ook nog voor de PlayStation 4 en PlayStation 3. Of er een Xbox 360 en/of Xbox One versie komt is onduidelijk, wat ook geldt voor een exacte releasedatum. Zit jij te wachten op ranking mogelijkheden in Diablo 3?

Blizzard kijkt naar ranking mogelijkheden voor Diablo 3

Blizzard kijkt naar ranking mogelijkheden voor Diablo 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch