Menu Premium
Loading...

Blizzard bespreekt Overwatch netcode in nieuwe video

Duncan Israel 05/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard bespreekt in een nieuwe video de netcode van hun aankomende first-person shooter: Overwatch. In de video praten programmeurs Tim Ford en Philip Orwig je bij over de netcode en wat dit inhoudt voor de game.

Netcode is een belangrijk aspect in shooter-games, daarom wordt deze altijd wel besproken voordat de game uitkomt. Dit zodat de speler weet wat hij of zij kan verwachten in de multiplayer. Ford en Orwig praten je in de video verder bij over de belangrijkste waarden met betrekking tot de netcode. Zo noemen ze als belangrijkste waarde “favour the shooter”, wat betekent dat jij je target altijd zal raken – ongeacht je internet-snelheid – tenzij je tegenstander het schot ontwijkt. Daarnaast hebben de mannen van Blizzard het ook nog over responsiviteit van de game.

Verderop in de video bespreken Ford en Orwig de technieken die ze voor deze twee belangrijke waarden gebruiken en wat de uitzonderingen zijn. Overwatch verschijnt op 24 mei voor PC, PlayStation 4 en Xbox One, terwijl er vanaf 3 mei een open bèta gehouden zal worden op deze platformen.

Blizzard bespreekt netcode Overwatch in nieuwe video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch