Menu Premium
Loading...

Blizzard All-Stars heeft de naam Heroes of the Storm gekregen

Gamekings Redactie 18/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe MOBA van Blizzard heeft ineens een naamwijziging ondergaan,want Blizzard All-Stars heeft de naam Heroes of the Storm gekregen. Dat bekt toch wel een stuk lekkerder, of niet? Met de naamwijziging heeft Blizzard er meteen een teaser uitgeknald van Heroes of the Storm. Check hem hier.

Blizzard is al een tijdje bezig om in-house een nieuwe MOBA te maken. Deze MOBA, die de opvolger van Warcraft 3-mod Defense of the Ancients is, ging eerst door het leven als Blizzard All-Stars. De nieuwe naam, Heroes of the Storm, werd eerst in verband gebracht met een mogelijke nieuwe World of Warcraft-uitbreiding toen vorige maand de merknaam werd aangevraagd door Blizzard. Niets is minder waar, want het gaat om de nieuwe MOBA van Blizzard’s hand.

Naast de onthulling van de nieuwe naam word je door de teaser niet heel veel wijzer over de game zelf. Blizzard laat alleen nog weten dat de fans “alles wat ze denken te weten van Blizzard overboord moeten gooien”. Een interessant vooruitzicht, als je het mij vraagt. Hoe dan ook, we zullen snel meer weten, want op 8 en 9 november is de BlizzCon. Dit Blizzard-feestje in Anaheim zal natuurlijk nieuwe informatie over Heroes of the Storm aan het licht brengen.

Voorlopig moeten we het doen met deze teaser van Heroes of the Storm. In hoeverre zal de teaser representatief zijn voor de uiteindelijke game? Worden de Blizzard-fans hier warm van? Bepaal het zelf en check de teaser van Heroes of the Storm met de koddige versies van bekende Blizzard helden.

Blizzard All-Stars heeft de naam Heroes of the Storm gekregen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch