Menu Premium

Blackout zal terugkeren in de nieuwe Call of Duty: Black Ops

Dansky 10/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Warzone zoals we dit kennen zou wel eens kunnen verdwijnen in de volgende Call of Duty. Dit volgens een tweet van Jeff Grubb. De beste man werkt bij Venturebeat en is bekend om zijn accurate insider informatie. Hij zat er immers niet ver naast voor wat betreft de datum van het PS5 event. Althans, voordat alle ellende uitbrak natuurlijk.

Blackout komt in some form terug in Call of Duty: Black Ops

Blackout kan je de voorloper van Warzone noemen. De mode had weliswaar maar 100 spelers in plaats van de +/- 150 van Warzone maar was erg geliefd. De game-mode kwam uit in Black Ops 4 en bracht battle royale voor het eerst naar de Call of Duty franchise. Dit bleek een welgemikt schot in de roos te zijn. Nu blijkt dat Blackout in bepaalde vorm terug komt in de nieuwe Call of Duty.

Op welke manier dit gaat gebeuren is nog niet duidelijk. Tussen Warzone en Blackout zijn een hoop verschillen te benoemen. Bijvoorbeeld het feit dat er geen attachments gevonden kunnen worden in Warzone of het leed(vermaak) dat de Gulag heet. Misschien wordt er wel een hybride vorm van Warzone en Blackout gevormd. Waarin wel attachments gevonden kunnen worden maar er misschien geen cash of loadouts meer zijn.

“Warzone will be the one constant.”

Wees niet gevreesd want Warzone zal niet helemaal verdwijnen. Alleen de manier waarop wij de mode nu kennen. Tijdens een interview in afgelopen mei met Taylor Kurosaki, studio narrative director bij Infinity Ward, en Amos Hodge, creative director van Raven Software, kwam naar voren hoe Warzone precies in het Call of Duty universum past.

Call of Duty is a genre in itself, there are different branches in the Call of Duty tree, but they’re all connected in some ways. Warzone will be the through line that connects all of the different various sub-franchises of Call of Duty. It’s going to be really cool to see how the different sub-franchises sort of come in and out of focus, but Warzone will be the one constant.

Hoe dit allemaal precies in z’n werk gaat weten wij nog niet. Misschien wordt de nieuwe Warzone een ‘flashforward’ naar evenementen na Verdansk. Misschien springt de nieuwe Warzone wel naar de toekomst en krijgen we meer verticaliteit in het spel middels de grijphaak uit Blackout. Al met al kunnen wij in ieder geval niet wachten op seizoen 4 waarin er meer sluiers opgelicht zullen worden!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch