Menu Premium

Black Ops 2 Revolution DLC verschijnt 28 februari op de PlayStation 3

Gamekings Redactie 12/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamers op de PlayStation 3 en de PC kunnen binnenkort hun nieuwe Call of Duty fix krijgen. De multiplayer spelers mogen lekker aan de slag, want de Black Ops 2 Revolution DLC verschijnt 28 februari op de PlayStation 3 en de PC. En eveneens de zombie-mode fans komen aan hun trekken, want de DLC brengt ook nog eens een nieuwe zombie co-op map.

De nieuwe multiplayer maps zijn:

Hydro: Een waterkrachtcentrale in Pakistan met een noodoverlaat die zonder enige waarschuwing met water kan vullen, wat enkele lastige situaties kan laten ontstaan.

Grind: Een skatepark in het Californische Venice Beach. Gebruik constructies zoals halfpipes en ramps om zo de tegenpartij te slim af te zijn.

Downhill: Een skipark in de Franse Alpen (volgens mij is geen setting te gek meer voor Call of Duty). Deze besneeuwde map zal voorzien zijn van bewegende gondels die je beste vriend of je ergste vijand kunnen zijn.

Mirage: Een luxe resort in de Chinese Gobi woestijn waar een hevige zandstorm woedt. What could possibly go wrong?

Dit is niet alles. Fans van de zombie-mode kunnen met de DLC de map Die Rise spelen. Deze brengt je als survivor naar een wolkenkrabber, waar één misstap al snel je dood kan betekenen. Het frisse van deze map is niet de hardere wind, of de ijlere lucht op die hoogte, nee het verticale level-design zorgt voor het vernieuwende briesje. Unlock doorgangen die naar hogere of lagere verdiepingen leiden en als je perse de lift wilt gebruiken… wees dan ook voorbereid op alles.

Naast dit alles krijg je bij Revolution ook nog de Peacekeeper SMG: een lichte en compacte SMG met de karakteristieken van een assault rifle. Een loodzware, maar zeer effectieve en dodelijke kers op de taart.

Al met al lijkt het erop dat je echt wel wat uurtjes weg kan schieten met deze nieuwe uitbreiding. Heb jij zin om online een topscore neer te zetten in de nieuwe multiplayer maps? Of komt de uitbreiding voor je gevoel te laat en krijgt Activision van jou als PS3 of PC-gamer een voorzichtige, maar dikke middelvinger?

 

Black Ops 2 Revolution DLC verschijnt 28 februari op de PlayStation 3

Black Ops 2 Revolution DLC verschijnt 28 februari op de PlayStation 3

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch