Menu Premium

Black Desert Online-maker Pearl Abyss kondigt vier nieuwe games aan

Reilly 14/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we het over MMORPGs hebben, praten we tegenwoordig meestal over World of Warcraft, Final Fantasy XIV en misschien zelfs nog The Elder Scrolls Online. Black Desert Online is er echter ook nog. Sterker nog, het spel loopt als een tierelier. In totaal heeft de game al een omzet van meer dan een miljard dollar opgeleverd voor de ontwikkelaar. En dat geld moet rollen. Pearl Abyss, de ontwikkelaar in kwestie, heeft daarom een viertal nieuwe titels aangekondigd vandaag op een Koreaanse gamebeurs. Check de trailers hieronder.

DokeV

Om te beginnen met DokeV. De game heeft een vrolijke, kleurrijke art-style. In de trailer zien we een soort Pokemon-achtige monsters die de speler helpen met vechten. Het spel is een MMO, maar onduidelijk is op wat voor manier. Hoewel de trailer natuurlijk zeer slick is, valt er helaas niet echte gameplay te ontdekken in de trailer. Wel zijn de beelden in-game.

Plan 8

Aan de andere kant van de art-spectrum hebben we Plan 8, een gritty sci-fi MMO shooter. Voor deze trailer geldt helaas hetzelfde als bij DokeV: Geen gameplay beelden, maar wel in-game beelden.

Crimson Desert

Net als Black Desert is ook Crimson Desert is een MMORPG. Het lijkt niet per se een vervolg op Black Desert te zijn (die game loopt tenslotte nog steeds super lekker). Volgens de makers zijn alle beelden in-game, maar dat betekent niet per se dat alle beelden ook echt gameplay beelden zijn. In ieder geval heeft de wereld een lekker middeleeuws sausje.

Shadow Arena

Shadow Arena lijkt een vreemde eend in de bijt te zijn tussen de andere games. De game is een “Arena Fighter’, in tegenstelling tot een MMO. De game heeft zijn roots in een PvP mode die tijdelijk in Black Desert Online zat. Zoals we gewend zijn van de ontwikkelaar ziet het spel er grafisch in ieder geval weer mooi uit.

Zie jij deze nieuwe games van Pearl Abyss wel zitten? Gaat dit de naamsbekendheid van de ontwikkelaar vergroten?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch