Menu Premium

Bizarre Warzone glitch stuurt spelers zomaar naar de Gulag

JeffreyHage 09/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben jij deze week al random naar de Gulag gestuurd middenin een Exfiltration game? Dan ben je slachtoffer geworden van de nieuwste Call of Duty glitch! Deze glitch kan aan het lijstje glitches met hoofden die spontaan wegvallen en loadouts die verkeerd droppen toegevoegd worden. Er is echter geen reden tot paniek, want je gaat niet dood als je naar de Gulag wordt gestuurd. En je zo geliefde KDR blijft gewoon overeind! Je komt er alleen niet meer uit…

Eerst een nuke nu voor straf naar de gulag

Deze glitch in Call of Duty is natuurlijk niet de eerste. Zo hebben ‘MarleyThirteen’ en zijn kornuiten vorige week nog de servers gesloopt met hun zelfgemaakte Nuke. En zijn er ook verhalen bekend van ineens verdwijnende hoofden bij character models. De ‘loop door naar Gulag en ga niet voorbij Start’-glitch is dan weer net even anders. Want niemand wordt voor zijn of haar plezier zonder geldige reden naar Stalin’s favoriete werkkamp gestuurd. In dat opzicht komt de glitch redelijk overeen met het echte leven; in de tijd van Stalin werd je per slot van rekening ook zonder reden naar de Gulag gestuurd. Alhoewel van die echte tripjes je KDR natuurlijk wel flink omhoog ging.

Exfiltration is tot nu toe de lul

De nieuwe game mode Exfiltration is tot nu toe de game mode waarbij deze glitch voorbij komt. Je hoeft je gelukkig niet te vervelen als je eenmaal in het kleine kamertje zit. Want je gehele squad gaat (zoals je op de video hieronder kan zien) gezellig met je mee! Denk trouwens niet dat je het kan omzeilen door een helicopter te pakken, want op de video hieronder is ook te zien dat dat niet werkt. Wat de glitch aan heeft gewakkerd is misschien wél in deze video te zien: de twee squadmates van 7th Sleeper gingen dood op het moment dat hij naar de gulag werd gestuurd. Misschien dacht de game dat hij daarom ook wel naar het hiernamaals kon?

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch