Menu Premium

Call of Duty-spelers slopen servers Warzone met zelfgemaakte Nuke

Jan Johan Beldrok 05/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ‘Nuke’ van Call of Duty Warzone wordt al een tijdje geteased. Een event waarin de complete map naar de mallemoer gaat. Altijd leuk. Maar nu het voorlopig bij alleen teasen is gebleven, besloten een aantal spelers onder leiding van ‘MarleyThirteen’ om het heft dan maar in eigen handen nemen. Ze creerden zelf een bom met behulp van van alle auto’s op de map Verdansk en bliezen de boel inclusief alle servers de lucht in! Of beter gezegd: de lucht uit. 

Het masterplan om Warzone met eigen nuke te slopen

MarleyThirteen en zijn 149 volgers besloten het er maar eens op te wagen; wat gebeurt er als je alle voertuigen op een map tegelijkertijd laat ontploffen? Het antwoord was simpel: de servers raken overbelast. Het lukte Marley en zijn team niet direct om de explosie in Verdansk voor elkaar te boksen. Na een aantal gefaalde pogingen (ze probeerden eerst alle voertuigen in een rij te plaatsen en met een soort domino effect alles te laten ontploffen) – streken Marley en zijn team neer op het stukje ‘Promenade East’ op de map. Daar werd het experiment vervolgt en bij de derde poging was het raak. Boooooooommmmmmm!!!! 

Clusterbommen + ontploffende auto’s = crash

In de video’s van MarleyThirteen (die je hieronder kunt bekijken) zie je hoe hij en zijn team van 149 strijders te werk zijn gegaan. Eerst worden alle players gedropt op dezelfde locatie, waarna ze allemaal zo’n 100 loadouts oproepen en al het geld ‘looten’ wat ze tegenkwamen. Daarna werden alle voertuigen van de map op één plek verzameld. Het geld werd vervolgens verdeeld waarna spelers tegelijkertijd clusterbommen op de verzamelde voertuigen afvuurden. Gevolg: de servers konden alle ontploffingen en brandende voertuigen niet langer processen, waardoor de hele zaak crashte. Okay, het is geen ‘Nuke’, maar het resultaat is hetzelfde: einde game.   

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch