Menu Premium

‘BioWare werkt aan enorme revisie voor Anthem én een nieuwe Mass Effect’

Rens van Nerum 16/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

BioWare was de laatste tijd niet meer zo’n fan favorite gezien ze toch echt een aantal keer goed geflopt hebben. Ze leverde niet meer de kwaliteit die we van ze gewend waren, stelde veel releases uit én gaven ze ons niet datgene dat ze ons beloofde. Echter laten ze nu weten bezig te zijn aan een enorme revisie voor Anthem en zijn ze begonnen aan een nieuwe Mass Effect game!

Anthem kwam als een natte drol op de markt

Sinds de release van Anthem waren gamers alles behalve enthousiast. Er was behoorlijk wat mis met de game. De game had veel technische issues, slappe gameplay en nog véél meer. Wil je hier meer over weten? Lees dan even dit item! Volgens Kotaku is BioWare bezig aan een volledige revisie van de game. Volgens dit bericht zouden ze werken aan gameplay mechanics, het loot systeem, progressie in de game, quests en nog veel meer. Het lijkt wel alsof ze letterlijk alles onder de loop nemen. Hoe dat ze deze volledige revisie in gang willen gaan zetten, via updates óf een compleet nieuwe release, is niet duidelijk. Wel hopen we dat ze dit keer wel aan onze verwachtingen voldoen.

Er is nog meer!

Nog een interessant nieuwtje! BioWare schijnt namelijk ook de nieuwe Mass Effect in ontwikkeling te hebben geknald onder leidend toezien van regisseur Mike Gamble. Het lijkt er wel op dat dit héél vroeg nieuws is over de ontwikkeling van de nieuwe Mass Effect en fans moeten ervan uitgaan dat ze voorlopig ook nog niets gaan horen of zien rondom de game. Eerder zal de nieuwe Dragon Age 4 arriveren die tijdens de Game Awards 2018 getoond werd.

Wat denk jij van deze berichten? Is dit nieuws die je weer meer vertrouwen geeft in BioWare? Of wacht je de revisie en de nieuwe Mass Effect nog even rustig af? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch