Menu Premium
Loading...

Ga terug naar Rapture met deze nieuwe Bioshock: The Collection trailer

Roy de Keijzer 10/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

2K heeft vanmorgen een nieuwe trailer online gezet. In deze trailer van de remastered editie van de de bekende FPS-trilogie staat het eerste deel uit de serie centraal. Met deze Bioshock: The Collection trailer wil 2K je laten zien hoe de originele Bioshock eruit zal zien in de collectie. Nu was de game al erg indrukwekkend, maar de scherpere textures en mooiere kleuren laten de bijzondere wereld van Rapture nog meer tot leven komen.

BioShock: The Collection bevat ook het tweede deel en BioShock: Infinite, maar daar gaat het niet om in deze trailer. Toen in juni bekend werd dat deze collectie echt bestond, werd ook bekend welke content er op de schijfjes zou komen te staan. We verwachten dat de andere twee games binnenkort hun eigen trailer krijgen.

Opvallend is wel de kwaliteit van deze trailer. De video is namelijk in 720p met 30 fps geüpload, terwijl de game straks op je PlayStation 4 of Xbox One in 1080p op 60 frames per seconde moet gaan draaien.

Kijk jij uit naar deze Bioshock-verzameling? En kan je niet wachten om terug te keren naar Rapture? Bioshock: The Collection is vanaf 13 september verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch