Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite Launch Trailer

Gamekings Redactie 25/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kijken er al ontzettend lang naar uit en morgen is het dan eindelijk zover: BioShock Infinite komt uit. Tijdens het wachten werd je al meerdere malen enthousiast gemaakt voor deze gloednieuwe game van 2K Games door een flink aantal trailers. Hierdoor leek 26 maart wel nog verder weg te zijn. Maar deze trailer gaat echt de laatste zijn voor we morgen helemaal los kunnen gaan, dus check nog even snel de BioShock Infinite launch trailer.

In tegenstelling tot zijn voorgangers speelt BioShock Infinite zich niet onder water af, maar in een grote zwevende stad genaamd Columbia. De stad is een grote open wereld waar jij als agent Booker de Witt naartoe wordt gestuurd met een speciale missie. Elizabeth, een vrouw met speciale krachten, zit namelijk al een tijd gevangen in deze stad en wordt streng bewaakt door Songbird, die niet van plan is zomaar te wijken voor een agentje als Booker. Reden voor haar gevangenschap zijn haar speciale krachten, die zij niet als enige blijkt te bezitten. Want ook Booker kan bijzondere dingen zoals het besturen van de wind of electriciteit.

Daarnaast bevat deze game natuurlijk een breed scala aan wrede wapens die je hard nodig zult hebben tijdens je ontsnapping uit Columbia. Versla de vijanden die zich hier schuil blijken te houden en vind samen met Elizabeth je weg door de prachtige omgeving van Columbia die tot ver in detail is uitgewerkt.

Haal jij deze game morgen direct in huis? Of wacht je toch liever even de eerste reacties af? De BioShock Infinite launch trailer kijken kan in ieder geval geen kwaad.

BioShock Infinite Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch