Menu Premium

Bethesda streamt 10 december 10 uur lang voor dierenwelzijn

Jan Johan Beldrok 29/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings hebben we een groot zwak voor dieren. Vrijwel elke presentator heeft wel een of meer dieren in huis. Honden en katten voornamelijk. En velen van hen ondersteunen ook nog eens organisaties die opkomen voor het welzijn van alles wat beest is. Daarom hebben we er geen enkel probleem mee om een side-projectje van Bethesda te supporten waarin geld verzameld wordt voor de dierenwelzijnsorganisatie VIER VOETERS. Als ze daarna maar weer eens een goede game gaan maken!

Tien uur streamen met Bethesda om de dieren te helpen

Het project behelst een fikse livestream op 10 december aanstaande. Kleine en grote influencers (gaat hier om bereik en niet om lichaamslengte) bundelen in deze stream van 12:00 uur tot 22:00 uur hun krachten om het geld in te zamelen voor dieren over de hele wereld. De stream gaat in zijn totaliteit tien uur duren en de game in kwestie is The Elder Scrolls Online. Logisch ook. Want de Khajiit spelen in deze MMO een hoofdrol. Spelers kunnen Elsweyr’s katachtige bewoners redden door draken te slachten en voor elke vijf gevleugelde monsters die worden geveld tot 9 december, doneert Bethesda 1 Amerikaanse Dollar. Dat bedrag kan aangezuiverd worden door donaties. Bethesda verdubbelt elke donatie tijdens de stream tot een totaal van 5.000 euro.

Stream vindt plaats onder motto ‘Slay Dragons, Save Cats’

De stream voor het goede doel maakt deel uit van een groot wereldwijd project genaamd ‘Slay Dragons, Save Cats’. ESO-spelers hebben inmiddels al ruim 139.000 dollar van de gewenste 200.000 dollar opgehaald. Hiermee hopen ze wereldwijd de levens van huisdieren te redden en te verbeteren samen met de verenigingen Best Friends Animal Society (Noord-Amerika), en FOUR PAWS (pan-Europees). De donatie van 200.000 dollar wordt gelijk verdeeld tussen Best Friends Animal Society en FOUR PAWS. Het initiatief stopt op 10 december 2019. De Nederlandse editie is dus een beetje een sluitstuk. Laat het een goede worden!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch