Menu Premium
Loading...

Vooruitblik op The Elder Scrolls Online op consoles

29/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited is al een tijdje uit op de PC, maar vanaf 9 juni dit jaar kunnen we ook van de game genieten op de PlayStation 4 en de Xbox One. Jelle en Steven praten over hun verwachtingen over de game op de consoles en over The Elder Scrolls V: Skyrim.  Ben je benieuwd wat de mannen te zeggen hebben? Kijk deze Vooruitblik op The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited op consoles.

The Elder Scrolls Online kwam uit op de PC in april 2014. Om de game te kunnen spelen moest je deze eerst kopen voor ongeveer 50 euro, maar daarna ook elke maand nog eens 13 euro neerleggen. Dat hoeft nu gelukkig niet meer. Met The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited die sinds maart dit jaar uit is, is het mogelijk om de game te spelen zonder subscription fee, al moet je de game natuurlijk wel eerst eenmalig betalen.

Wat verwacht jij van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited voor op de consoles? Gaat deze net zo populair worden als voor op de PC? Ben jij van plan deze game te gaan kopen voor op jouw Xbox One of PlayStation 4? Of heb je hem misschien al voor op de PC? Laat het weten in de comments!

Vooruitblik op The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited op consoles

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch