Menu Premium

Bethesda huurde mogelijk bedrijf Del Toro in voor Fallout 4 trailer

Karim Shehata 11/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo’n beetje iedereen voelt dat Fallout 4 er keihard aan zit te komen, vooral omdat Bethesda zijn eigen persconferentie organiseert op de E3 van 2015. Er lijkt nu van tevoren van alles te lekken over deze game. Vandaag is dat niet anders, want het lijkt er op dat Bethesda het bedrijf van Guillermo Del Toro, genaamd Mirada Studios, inhuurde om een Fallout 4 trailer te maken.

Dit valt op te maken uit het LinkedIn-profiel van een 3D-artiest die bij Mirada werkzaam is. Mocht de man samen met een team de Fallout 4 trailer hebben gemaakt, dan lijkt de trailer in ieder geval in goede handen te zijn geweest. De 3D-artiest in kwestie heeft in het verleden namelijk ook werk verricht voor games als The Elder Scrolls Online, Forza Motorsport 5 en Far Cry 4.

Mocht al het bovenstaande waar zijn, dan betekent dat echter niet dat Guillermo Del Toro opeens betrokken is bij Fallout 4. Zijn bedrijf lijkt de trailer te gaan maken, die dan waarschijnlijk getoond zal gaan worden op de E3. Waan jezelf nu dus niet de illusie dat Guillermo Del Toro boven op de ontwikkeling van Fallout 4 gaat zitten, zoals de bedoeling zou zijn geweest bij het inmiddels geannuleerde Silent Hills.

Denk jij dat de onthulling van Fallout 4 er nu echt aan zit te komen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Bethesda huurde mogelijk bedrijf Del Toro in voor Fallout 4 trailer

Bethesda huurde mogelijk bedrijf Del Toro in voor Fallout 4 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch