Menu Premium

Bethesda gaat voorlopig geen nieuwe The Elder Scrolls aankondigen

Karim Shehata 10/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de aankondiging van Fallout 4, welke in verhouding tot de releasedatum erg laat is aangekondigd, hoopten veel gamers dat we binnenkort ook een nieuwe The Elder Scrolls konden verwachten. Niets is echter minder waar, want Bethesda gaat voorlopig geen nieuwe The Elder Scrolls aankondigen.

Dit heeft Pete Hines van Bethesda in gesprek met Dualshockers zelf aangegeven. Hij zegt daarin letterlijk dat het “nog heel lang gaat duren” totdat de uitgever over titels gaat praten die niet The Elder Scrolls Online, Fallout 4 of Doom heten. Wanneer Bethesda het de komende tijd dus heeft over The Elder Scrolls, gaat het uitsluitend over de MMO die dit jaar is verschenen voor de PlayStation 4 en Xbox One en eerder al verscheen voor de PC.

Alhoewel dit jammer te noemen is voor de The Elder Scrolls fans, kan het natuurlijk niet altijd feest zijn. We worden eind dit jaar getrakteerd op Fallout 4, terwijl er ook allerlei DLC aan zit te komen voor The Elder Scrolls Online. Daarnaast mogen titels als Dishonored 2 en Doom natuurlijk niet vergeten worden.

Had jij graag op korte termijn een nieuwe The Elder Scrolls-titel gespeeld? Laat het ons weten in de comments!

Bron: DualShockers

Bethesda gaat voorlopig geen nieuwe The Elder Scrolls aankondigen

Bethesda gaat voorlopig geen nieuwe The Elder Scrolls aankondigen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch