Menu Premium

Bèta patch Fallout 4 verschijnt volgende week

Mark Hoogland 20/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een min of meer gedoogd element in de grote titels van Bethesda Game Studios; bugs en glitches. Het vorige week verschenen Fallout 4 is geen uitzondering, maar de developer blijkt zijn uiterste best te doen om alle digitale plooien glad te strijken. Volgende week verschijnt namelijk de bèta-versie van een eerste grote patch voor de PC-versie van de game.

De kleine foutjes in Fallout 4 variëren van lachwekkend tot game-brekend; dieren die in de lucht hangen, deuren die niet opengaan, quests die stuklopen. Iedereen die sinds vorige week door het post-apocalyptische Massachusetts wandelt is hier ongetwijfeld één of meerdere malen tegenaan gelopen. Bethesda laat op zijn website weten dat honderd testers nooit kunnen nabootsen hoe miljoenen spelers de game doorlopen. “De vrijheid van onze games kan leiden tot onbedoelde gevolgen die soms slecht zijn, als een game te veel onverwachte elementen tegelijk combineert.”

Het plan is nu om volgende week een bèta patch voor Fallout 4 naar Steam te brengen, gevolgd door een officiële release – updates voor de consoleversie volgen later. Daarnaast zullen er ook met regelmaat kleinere fixes volgen om de game stapsgewijs te verbeteren.

Bron: Dualshockers

Bèta patch Fallout 4 verschijnt volgende week

Bèta patch Fallout 4 verschijnt volgende week

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch