Menu Premium

Bestanden Modern Warfare 2 Remaster gevonden in Modern Warfare

Emiel 30/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De bekende Call of Duty dataminer Sanescallo heeft de afgelopen dagen flink in de data van Modern Warfare zitten grasduinen. Zo vond hij, als Reddit mogen geloven, in de bestanden van de laatste Call of Duty de nieuwe speelopties van Warzone. Maar ook, en dat achten wij wat meer interessant, de bestanden van een Call of Duty Modern Warfare 2 campaign remaster.

Komt de Modern Warfare 2 remaster dan eindelijk uit na jaren van geruchten?

Vanaf het moment dat Modern Warfare Remaster aangekondigd was, gingen er al geruchten de rondte dat er ook een remaster van het tweede deel in de Modern Warfare reeks in de pijplijn zat. Deze geruchten werden de laatste tijd steeds hardnekkiger. Afgelopen week dook de game bijvoorbeeld al op bij de Koreaanse PEGI. Maar nu zijn er dus ook assets gevonden in Modern Warfare. En we leren daardoor dat buiten de singleplayer, ook de multiplayer een likje verf krijgt. Het zijn wel alleen de maps die terugkomen, geen andere wapens of perks, om zo de community niet in tweeën te verdelen.  Als je de remake wil straks kopen heb je de keuze uit twee pakketten. Het Underwater demo team pakket of een Ghost Pack: Oil Rig bundle. Bij de laatste zit ook een skin van de orginele Ghost, een M4A1 en het befaamde 1911 pistool. Volgens het lek kost dit laatste pakket je straks 10.000 CoD points. Maar het plaatje lijkt verdacht veel op een placeholder.

Eindelijk met zijn vieren knallen in Warzone

In de post op Reddit is veel informatie te vinden over de Warzone. Zoals de twee nieuwe wapens: De SKS-sniper en het Renetti pistool. Verder is er nieuws dat duo’s en quad’s eindelijk speelbaar gaan worden. Dat zal veel gamers plezieren. Er komen blijkbaar ook vier nieuwe modes: High Action, waarin alles draait om het bekende gangetje gangetje werk. Shotty Snipers, waarin je alleen snipers en shotguns kunt gebruiken om de vijand uit te schakelen. One kill, een headshots only gamemode zonder loadout drops. En tot slot Realism, een hardcore variant op de normale Warzone gameplay.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch