Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Modern Warfare Remastered Singleplayer Review

11/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nostalgie heerst, want één van de beste games ooit gemaakt is terug in een nieuw jasje! Maar of de singleplayer van de eerste Modern Warfare de tijd heeft kunnen doorstaan hoor je van Skate en Shelly in deze Call of Duty: Modern Warfare Remastered Singleplayer Review.

Inmiddels bijna 9 jaar geleden kwam Call of Duty: Modern Warfare uit, een titel die wordt gezien als één van de beste Call of Duty games ooit gemaakt en voor sommigen zelfs dé beste. Naast de übervette multiplayer had het verhaal in de singleplayer veel spanning en goed uitgebouwde characters. De vraag is echter of we dit ook nog ervaren met de hogere standaarden van 2016.

Het antwoord is volmondig ja! Raven Software is er volgens Skate en Shelly in geslaagd om een hele goede remaster op de markt te brengen. De graphics zijn dusdanig verbeterd dat je eigenlijk niet doorhebt dat je een game uit 2007 aan het spelen bent.

Naast de graphics is er haast niets veranderd aan de game. Het is nog steeds die oude vertrouwde Modern Warfare waarin je alle nostalgische momenten die je met de game hebt meegemaakt kunt herbeleven. En mensen die de game destijds nooit gespeeld hebben staat een memorabele singleplayer te wachten die ze niet snel zullen vergeten.

Er zit nog wel een minpuntje aan dat niet bij de game zelf ligt, maar bij het verkoopmodel. De game zal namelijk nog niet los verkrijgbaar worden; alleen samen met Call of Duty: Infinite warfare is hij te halen. Dit is natuurlijk jammer, want niet iedereen zit op Infinite Warfare te wachten. We kunnen alleen maar hopen dat hij snel los verkrijgbaar zal zijn!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch