Menu Premium
Loading...

Bereid je voor op de Nintendo Switch met deze trailer

Tim Koelen 01/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We moeten nog 30 nachtjes slapen tot de Nintendo Switch eindelijk verkrijgbaar is voor de gewone consument. Ben je de vele commercials van de Nintendo Switch nog niet zat? Mooi! Want ook vandaag komt Nintendo met een nieuwe video over de mogelijkheden die de nieuwe hybride console kan bieden.

Games als Zelda: Breath of the Wild, Arms, Mario Kart 8 Deluxe en 1-2-Switch passeren onder andere de revue. In 1-2-Switch waren weer een aantal opzienbarende minigames te zien waaronder twee dames die zich met de Joycon-controllers aan het scheren waren of een vriendengroep die een virtuele fles met bubbels aan het schudden waren tot deze openbarst.

De Nintendo Switch verschijnt op 3 maart en enkele launch titels zijn natuurlijk de nieuwe Zelda, 1-2-Switch en Skylanders: Imaginators. De console komt in tegenstelling tot de Wii en Wii U helaas niet met zijn eigen game of een demo van bijvoorbeeld 1-2-Switch. Overigens is de productie van de Wii U sinds een tijdje al gestopt, en is de console de slechts verkopende console van Nintendo! Daar lees je hier meer over.

Heb jij de nieuwe hybride console van Nintendo op 3 maart in huis? Of is dit de volgende flop van Nintendo? Laat jouw gedachten achter in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch