Menu Premium
Loading...

Below Gameplay Trailer

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van bovenaf wordt er neergekeken op een eenzame avonturier. Hij staat boven een kloof en langzaam beweegt de camera zich naar beneden. Zal deze avonturier afdalen naar de onbekende dieptes en het overleven? Onwetend over wat zich er onder hem bevindt, klimt hij naar beneden. Klinkt deze omschrijving als iets waar je meer over wilt weten? Bekijk dan de Below Gameplay Trailer, want deze hele game draait om het ontdekken van een ondergronds tunnelstelsel.

Below is een top-down adventure game, waarin dood ook echt dood is. Permadeath is een mechanisme waar deze game gretig gebruik van maakt, dus wees voorzichtig waar je stapt. De hoofdpersoon in de game is een kleine avonturier die de dieptes van een afgelegen eiland wil ontdekken. Hoewel de game draait om dit ontdekken, is het natuurlijk wel afhankelijk van hoe lang de kleine avonturier het overleeft. Deze grotten zijn namelijk niet weggelegd voor de zwakken en zullen behoorlijk wat gevechtsscenario’s bevatten.

In de gameplay-beelden zien we de avonturier rennen en vechten voor zijn leven, maar ook rustigere momenten waarop hij door omgevingen loopt die er niet uitzien alsof ze in deze wereld thuishoren. Zo loopt hij onder anderen ook over een modern uitziende brug waar aan het einde plotseling licht verschijnt. De trailer eindigt met de avonturier die een grote zaal binnenloopt. Terwijl de muziek langzaam wegsterft, zoomt de camera uit om de schaduw van een groot wezen te tonen. Deze brult en de trailer eindigt.

Below lijkt dus niet alleen een leuke exploration-game met permadeath te worden, er zal meer aan de hand zijn. Wat zijn deze vreemde omgevingen en misschien nog wel belangrijker, wat was dat wezen op het einde? Er staat nog geen releasedatum voor de game, maar Below zal in ieder geval uitkomen op de PC en de Xbox One.

Below Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch