Menu Premium
Loading...

Bekijk de Dishonored 2 – Corvo Gameplay Trailer

Mark Bischoff 13/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit najaar komt het vervolg van Bethesda’s s stealth-action game Dishonored uit en kun je er weer helemaal op los Blinken met Corvo, of aan de slag gaan met de nieuwe bovennatuurlijke powers van Emily Kaldwin. In een eerdere video waren al gameplay beelden van Emily te zien. Bekijk de Dishonored 2 – Corvo Gameplay Trailer en geniet van alle stunts!

Zoals gezegd kun je in Dishonored 2 kiezen voor Emily Kaldwin, maar je kunt ook gewoon weer met good old Corvo Attano de nieuwe omgeving Karnaca gaan verkennen. Emily is sinds het einde van de originele Dishonored keizerin geweest en wordt nu 15 jaar later ineens afgezet door iemand die zich Delilah Kaldwin noemt. Dit blijkt echter Delilah Copperspoon te zijn. Voor de mensen die destijds de Brigmore Witches DLC van Dishonored hebben gespeeld, zal dit geen onbekende zijn.

Dankzij de hulp van Corvo is Emily inmiddels zelf ook een echte assassin geworden met haar eigen speciale powers. Nu kunnen ze samen de strijd aangaan tegen Delilah om Emily terug op de troon te krijgen. Voor de mensen die de originele Dishonered hebben gespeeld, zullen er een aantal powers van Corvo bekend voorkomen. Zo keert onder andere Blink terug waarmee je niet alleen jezelf snel kan verplaatsen, maar deze keer ook de tijd kan pauzeren. Iets wat in de wereld van Dishonored zeker van pas gaat komen!

Dishonored 2 zal op 11 november verschijnen voor PC, PlayStation 4 en de Xbox One. Krijg jij na het zien van deze Corvo Gameplay trailer nog meer zin in de game? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch