Menu Premium
Loading...

Emily maakt brute kills in Dishonored 2 gameplay video

Mark Hoogland 19/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de afgelopen E3 maakten we kennis met Dishonored 2, het langverwachte vervolg op Bethesda’s hit uit 2012. De uitgever grijpt nu de Gamescom aan om ons op nieuwe beelden te trakteren. Check Emily Kaldwin’s zieke powers in deze Dishonored 2 gameplay video.

Hoewel je de game op meerdere manieren kunt benaderen, is Dishonored vooral bedoeld als een stealth game, waarin je middels bovennatuurlijke powers je vijanden kunt ontwijken, dan wel vermoorden. Bovenstaande video kiest niet bepaald voor de pacifistische speelwijze; Emily Kaldwin, naast Corvo Attano de andere hoofdpersoon in Dishonored 2, maakt behoorlijke brute kills.

Naast Far Reach, een variant op de Blink-power, heeft Emily nog een keur aan bijzondere krachten in huis. Zo is daar Shadow Walk, waarbij Emily verandert in een schaduwwezen dat zo uit Melisandre lijkt te zijn gekropen. Ook kan ze met de Domino power meerdere kills aan elkaar linken – met alle bloederige gevolgen van dien.

Dishonored 2 komt op 11 november uit voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Check naast deze gameplay video ook vooral onze upcoming Gamescom preview van de game!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch