Menu Premium
Loading...

Behind the Terror of Alien: Isolation Trailer

Gamekings Redactie 26/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn inmiddels al heel wat berichten en video’s uitgebracht waarin de aankomende titel van Creative Assembly uitvoerig is laten zien en besproken. Toch slaat mijn hart bij het zien van elk nieuw stukje footage een slag of zes over, tenminste zo voelt het. Zo ook bij de Behind the Terror of Alien: Isolation Trailer, waarin de ontwikkelaars aan de hand van in-game beeldmateriaal nogmaals de bruutheid van de aliens bespreken.

Alien: Isolation wordt dé game die het Alien-universum opnieuw op de kaart gaat zetten. Tenminste, dat is wat de ontwikkelaars propageren en eerlijk gezegd lijkt dat wel te gaan kloppen, als we op de trailers af moeten gaan tenminste. In de Behind the Terror of Alien: Isolation video wordt nogmaals de nadruk gelegd op het survival-horror element dat het voornaamste gameplay-element zal behelzen. Ook jouw nietigheid als speler komt meerdere malen aan bod. Als je eenmaal dé enige Alien uit de game tegenkomt dan ben je de lul! Je zal je niet kunnen verdedigen met dikke wapens of een flink pak armour. Nee, de enige manier waarop je misschien aan de dood weet te ontsnappen is door de benen onder je lijf vandaan te rennen. Mocht je toch doodgaan, dan moet je niet denken dat je de volgende run precies weet waar en wanneer dat alles vernietigende beest opduikt, want de bewegingen en acties van de alien zijn geheel willekeurig. Fans van de filmserie moet dit zeker aanspreken, want juist dat vervelende gevoel van gevaar en hulpeloosheid maakten de films zo tof.

Het is wellicht wat flauw om te zeggen, maar zelfs als uber-fan van de serie blijf ik toch nog even sceptisch. Erg jammer voor Creative Assembly, maar een dergelijke blunder als die van Gearbox Software vergeet je gewoon niet zo gemakkelijk. Eind dit jaar verschijnt de game voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One en de PC.

Behind the Horror of Alien: Isolation Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch