Menu Premium

Beelden van geannuleerde game ‘Prince of Persia: Redemption’ duiken op

Alex 07/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer enige tijd geleden dat er een nieuwe game uit de Prince of Persia-franchise werd uitgebracht. Onlangs verscheen ‘de prins’ nog in de game For Honor, in het zogeheten “For Honor: Prince of Persia Crossover Event”. Ubisoft heeft deze week princeofpersia6.com geregistreerd, maar buiten deze feiten om is het akelig stil rondom de serie. Nu is er een video op het net verschenen van een geannuleerde POP-game.

Prince of Persia: Redemption is goed geheimgehouden

Tegenwoordig zien we veel leaks op internet verschijnen. Nieuws blijft niet lang onopgemerkt en zelfs complete verhaallijnen van aankomende games blijven niet gespaard. Toch kan het voorkomen dat bepaalde titels onder de radar blijven vliegen en vrijwel onopvallend op het wereldwijde web staan. De video van de nooit uitgebrachte game ‘Prince of Persia: Redemption’ staat namelijk al sinds 2012 op YouTube. Ubisoft heeft bovengenoemde titel echter nooit officieel aangekondigd. Het Franse bedrijf heeft ook nooit laten weten dat zij überhaupt bezig waren met een dergelijke game.

Nu de video is opgemerkt en mensen onderzoek doen naar de echtheid van de beelden, blijkt het te gaan om een “pre-rendered game pitch”. Dit liet voormalig Ubisoft- en Naughty Dog-animator Jonathan Cooper weten via Twitter. De beelden zijn onder anderen gemaakt door animation director Khai Nguyen. Volgens Cooper hebben deze beelden in die tijd bijgedragen aan zijn eigen pitch voor Assassin’s Creed 3.

Zitten wij nog te wachten op een nieuwe POP-game?

Het is dus mogelijk om gelekte beelden redelijk verborgen te houden voor de gehele wereld. Hoe dit alles zo goed stil is gehouden mag een raadsel zijn. Hoop jij nog op een nieuw deel in het Prince of Persia-universum? Moet Prince of Persia: Redemption alsnog worden uitgebracht volgens jou? Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Laat deze vooral achter in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch