Menu Premium

Is Ubisoft dan eindelijk begonnen met ontwikkeling Prince of Persia 6?

Joquai Hooff 06/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Prince of Persia is een populaire franchise die veel fans kent. Het is typisch zo’n serie die je altijd bij blijft, mogelijk door de soepele gameplay of de interessante puzzels. Prince of Persia bevatte niet alleen ongelooflijke omgevingen, maar de gameplay was uitdagend en vereiste veel nadenken en snelle reflexen. De laatste Prince of Persia-game die uitkwam, was Prince of Persia: The Forgotten Sands, helemaal in 2010. Hoewel de game er ongelooflijk mooi uitzag, bevatte het niet de verbeterde gevechten die de andere games in de serie wel brachten. Commercieel succes bleef uit. En toen werd het stil…

Na 10 jaar eindelijk iets nieuws… of is het toch iets ouds

Tot deze week. Want het lijkt alsof er een nieuwe Prince of Persia-game in ontwikkeling is. Of nieuw. De geruchten en afbeeldingen die rondzwerven over het net wijzen meer op een remaster van Prince of Persia: The Sands of Time. Als dat zo is, dan kan dat mogelijk gezien worden als een promotietool voor een nieuwe Prince of Persia-game. Want dat is wat veel publishers vandaag de dag doen. Eerst een remaster uit brengen van een oude game en dan een nieuw deel er achter aan slingeren.

Een stille hint in For Honor en princeofpersia6.com.

De Prince dook bovendien onlangs op in For Honor, en dat zal wel niet voor de kat zijn K zijn. En dan is er als laatste stukje bewijs de registratie van een nieuwe domein op het internet,  princeofpersia6.com. Daar kunnen we opnieuw de snede van de kat bijhalen, want waarom zouden ze iets registreren als ze er geen hol mee doen… Kortom, je kunt alles met een korreltje zout nemen en zekerheid heb je pas als de aankondiging daar is. Maar volgens ons moet het wel heel raar lopen als er niks met een van de meest populaire franchises van Ubisoft gedaan wordt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch