Menu Premium
Loading...

Battlefield: Hardline Singleplayer Debut Trailer

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij een persconferentie van EA mag Battlefield natuurlijk niet ontbreken. De serie loopt namelijk al een behoorlijke tijd, namelijk sinds 2002. De nieuwste toevoeging aan de lange lijn van Battlefield-games is Battlefield: Hardline. Deze zou officieel op de E3 dit jaar worden aangekondigd, maar dankzij een leak werd de game al eerder onthuld. Toch hebben ze op de Gamescom genoeg nieuws te laten zien van de game. De Battlefield: Hardline Singleplayer Debut Trailer geeft ons twaalf minuten gameplay en werpt ook een eerste blik op het plot.

De game begint in een woestijn, waar twee partijen elkaar ontmoeten. Er wordt iemand verraden en de hoofdpersoon en zijn vriend worden gevangen genomen, om later geëxecuteerd te worden. Hoe zijn ze in zo’n situatie terecht gekomen? De hoofdpersoon is blijkbaar een niet al te correcte politieagent en had behoorlijk wat banden met de criminele wereld. De gameplay die op deze cutscenes volgt, laat zien dat je op verschillende manieren de game kan aanpakken. Stealthy door de gangen sluipen, of mensen lokken met lege hulzen om ze vervolgens op stille wijze te executeren? Dat is mogelijk. Gung-ho lekker overal doorheen knallen, zonder je te bekommeren om je eigen veiligheid? Dat kan ook. De gameplay ziet er lekker fast-paced uit en de singleplayer campaign belooft dan ook, naast spannende gameplay, een goed verhaal met zich mee te brengen. De ontwikkelaar heeft namelijk gebruik gemaakt van cinematische conventies om het verhaal zo dramatisch en emotioneel mogelijk over te brengen aan de gamer.

Als je dankzij deze eerste twaalf minuten gameplay al helemaal enthousiast bent voor Battlefield: Hardline, en niet meer kunt wachten, heb je pech. De game komt pas in maart 2015 uit, dus je mag nog een paar maanden wachten. Battlefield: Hardline komt uit op de PC, PlayStaion 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Battlefield: Hardline Singleplayer Debut Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch