Menu Premium

Battlefield Hardline singleplayer beïnvloedt door Hollywood

Jeroen Wiersma 09/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het grootste gevecht tussen de shooters wordt geleverd op het multiplayer gebied. Daar hebben we van Battlefield Hardline al wat van kunnen zien, zoals de trailers met de nieuwe gamemodi, maar ook van kunnen proeven middels de Battlefield Hardline Beta. Hoe de singleplayer er uit zou gaan zien, was nog grotendeels een raadsel. Visceral Games bracht daar op de Gamescom 2014 verandering in met twaalf minuten aan gameplay footage en onthult nu dat de ervaring zeer is beïnvloed door Hollywood.

Hoe hebben die Amerikanen uit Los Angeles invloed op de singleplayer van Battlefield Hardline? Dat moet vooral op het gebied van de beleving zijn. Er wordt gewerkt aan de karakterontwikkeling, intense momenten en cliffhangers die je ook kent van series op tv. Om dit te bereiken is dan ook talent uit Hollywood aangetrokken om dit te bewerkstelligen, waaronder acteurs uit Sons of Anarchy en Justified. In Battlefield Hardline kun je zelf veel meer de game-ervaring bepalen. Levels zijn opgezet zodat je ze op verschillende manieren kan doorlopen. Stealth is een goede optie. Met sneaky takedowns, non-lethal wapens en het weglokken van vijanden, door bijvoorbeeld een kogelhuls te plaatsen of te laten vallen, kun je een heel eind komen zonder dat er iemand hoeft te sterven.

Hou je echter van die momenten dat de kogels om je heen suizen? Ga je gang, guns blazin’ is prima mogelijk! Voordat je echter een besluit maakt, kun je met een nieuwe scangadget de situatie overzichtelijk maken en de opties die voor je liggen tegen elkaar afwegen. Battlefield Hardline verschijnt begin 2015 voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Battlefield Hardline singleplayer beïnvloedt door Hollywood

Battlefield Hardline singleplayer beïnvloedt door Hollywood

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch