Menu Premium
Loading...

Battlefield: Hardline: Rescue Multiplayer Gameplay Trailer

Jeroen Wiersma 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battllefield: Hardline is natuurlijk ook een game waarvan we het één en ander konden verwachten tijdens deze Gamescom. Wat dat betreft werden we niet teleurgesteld, want hier is de Battlefield: Hardline: Rescue Multiplayer Gameplay Trailer.

De nieuwe online modus Rescue staat centraal in deze trailer. Een team zal moeten proberen een gijzelaar te bevrijden, terwijl het andere team – je raadt het al – er alles aan doet de gijzelaar te behouden en het eerstgenoemde team het leven zuur te maken. Heel origineel is deze modus misschien niet, maar de uitwerking lijkt wel veel te beloven. De ‘Levolution’ uit de vorige Battlefield is hier namelijk ook een beetje van toepassing. We zien brandstichting en muren die worden opgeblazen. Tactiek lijkt in deze modus van groot belang en het team dat hierin het level het best verwerkt, heeft een voorsprong op zijn tegenstanders.

Een andere nieuwe modus, genaamd Hot Wire, zal speelbaar zijn op de Gamescom. Het gaat hier om een achtervolgingsmodus waarin het ene team op hoge snelheid probeert te ontsnappen aan het andere team dat ze op de hielen zit en probeert tegen te houden. Hier zijn natuurlijk grote omgevingen voor nodig en die ook zijn beloofd, maar hoe dit speelt in de praktijk, gaan we dus deze week nog ervaren.

Voordat we deze first-person shooter van Visceral Games kunnen spelen zijn we overigens wel al in 2015 belandt. Maart 2015 zal Battlefield: Hardline verschijnen voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Battlefield: Hardline: Conquest Multiplayer Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch