Menu Premium

Battlefield Hardline PS4 beta is met een week verlengd

Karim Shehata 18/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week verraste Electronic Arts veel gamers door Battlefield Hardline meteen na afloop van de persconferentie van het bedrijf open te stellen voor gamers, door middel van een open beta op de PlayStation 4. Er waren meteen duizenden aanmeldingen voor de beta en veel gamers gingen daardoor dus meteen los op Battlefield Hardline. De mensen die erg veel plezier hebben beleefd met de game kunnen nu waarschijnlijk wel een gat in de lucht springen, want de Battlefield Hardline PS4 beta is met een week verlengd.

Dit meldt Visceral Games op deze late, voor Nederland feestelijke avond op het officiële Amerikaanse PlayStation Blog. Doordat de ontwikkelaar heeft besloten om de game nog een weekje in closed beta-vorm speelbaar te houden, is de PS4 beta van Battlefield Hardline nu speelbaar tot donderdag 26 juni. Er kan dus nog een ruime week geknald worden in het Battlefield Hardline-universum.

Het is overigens niet zo dat alleen de spelers die de beta nu al spelen profijt hebben van het verlengen van de beta, want je kunt je nog altijd aanmelden voor de beta van Battlefield Hardline. Wanneer je dus ook zeer benieuwd bent naar de nieuwe Battlefield, die eigenlijk alleen op het gebied van puur en alleen gameplay vergeleken kan worden met zijn voorgangers, kun je deze week dus ook nog je kans pakken en je hier aanmelden. Als je overigens geen PlayStation 4 tot je beschikking hebt, hoef je niet te treuren. Vanaf vandaag is de PC-versie van de Battlefield Hardline beta namelijk ook online gegaan en in de toekomst krijgt de Xbox One ook nog een beta te verwerken van deze nieuwe game van Visceral Games.

Na al het getest met de verschillende beta-versies komt de game natuurlijk ook nog uit en wel op 21 oktober. Dit gaat dan gebeuren op de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en de PC. De Xbox 360- en PlayStation 3-versies worden door een andere studio ontwikkeld.

Battlefield Hardline PS4 beta is met een week verlengd

Battlefield Hardline PS4 beta is met een week verlengd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch