Menu Premium

Battlefield: Hardline beta is vandaag beschikbaar

Gamekings Redactie 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag werd Battlefield: Hardline voor het eerst officieel getoond op de E3 persconferentie van EA, terwijl de game in de weken voor de E3 al meermaals gelekt was. EA was het zat en bevestigde de game, maar bewaarde het grootste nieuws voor dit moment: De Battlefield: Hardline beta is vandaag beschikbaar.

De beta is overigens niet voor ieder platform waarop de game verschijnt beschikbaar. Misschien dat dit in de toekomst nog gaat gebeuren, maar voorlopig is de beta van de nieuwe Battlefield met een twist alleen te spelen op de PC en de PlayStation 4. Dat de PC-versie een beta krijgt is natuurlijk niet zo’n verrassing, maar EA heeft met Sony dus een deal gemaakt wat betreft de console versies van de game. Verwacht dus ook tijdelijk exclusieve DLC van de game op de PlayStation-versies van deze titel.

Dat er een beta komt is overigens niet het enige noemenswaardige van Battlefield: Hardline op deze E3. De game werd namelijk uitgebreid getoond en zag er wat de ondergetekende betreft wreed uit. Het hele boeven- en politie-idee is een erg leuke twist op het hele Battlefield idee, maar natuurlijk is het nog maar de vraag of het goed uitgewerkt wordt. Een goede mening is misschien te vormen tijdens het spelen van de beta, waarvoor je je hier kunt aanmelden!

Battlefield Hardline beta is vandaag beschikbaar

Battlefield Hardline beta is vandaag beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch