Menu Premium
Loading...

Battlefield Hardline: 6 Minutes of Multiplayer Gameplay

Lisette Atsma 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battlefield Hardline was zeker het focuspunt van de EA persconferentie op de E3 2014 gisteravond. De game was eind mei al op verschillende manieren uitgelekt, maar de officiële aankondiging kwam gisteren dan eindelijk. Met Battlefield Hardline stapt Electronic Arts weg van het ‘soldaten in oorlogszones’-thema, welke we de laatste jaren zo veel gezien hebben bij shooters. De Battlefield Hardline: 6 Minutes of Multiplayer Gameplay ziet er in elk geval veelbelovend uit.

In tegenstelling tot de meeste shooters van de laatste tijd heeft Battlefield Hardline een ‘cops and robbers’-thema. De gameplay welke tot nu toe getoond is, vindt plaats in de binnenstad van Los Angeles. In de multiplayer heb je de optie zowel als de politieagenten of als de dieven te spelen. Als dief moet je een inbraak plegen en met de buit zien weg te komen voordat de politie je team kan stoppen.

Als grote afsluiter van de persconferentie kwam de onverwachte aankondiging dat Battlefield Hardline per direct in de bèta zou gaan voor zowel de PlayStation 4 als de PC. Inschrijven voor deze bèta kan op de Battlefield-website. Eigenaren van de Xbox One zullen helaas nog even moeten wachten tot de game uitkomt op 21 oktober dit jaar.
Battlefield Hardline: 6 Minutes of Multiplayer Gameplay

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch