Menu Premium

‘Battlefield Bad Company 3 in ontwikkeling voor PS5 & Xbox Two’

Hylke Haagsma 19/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gaan we weer knallen in Battlefield Bad Company? Als we deze geruchten mogen geloven gaat het gebeuren op de volgende generatie aan consoles!

Bad Company 3 in 2020?

Een bericht dat in december 2018 op Pastebin verscheen, begint momenteel wat meer de aandacht te trekken, na Sony’s bevestiging van een aantal aspecten van de post in een recent interview met The Wired. De anonieme bron heeft Battlefield Bad Company 3 ook vermeld als een game die in 2020 op de PS5 komt. En de game zou ook naar de volgende Xbox komen.

Battlefield Bad Company 3 komt in 2020 naar de PS5, naast een groot aantal andere games, zo beweerd de post. Het vervolg werd vermeld onder “niet-exclusieve spellen in 2020”. Wat suggereert dat de titel ook beschikbaar zal zijn op andere next-gen-console(s). Mocht dit gerucht waar zijn, wat we absoluut niet met zekerheid kunnen zeggen, dan zou Battlefield Bad Company 3 het volgende deel zijn binnen de franchise.

Is dit gerucht waar?

Hoewel EA DICE de release periode van de game niet eens heeft bevestigd, heeft dit gerucht zeker voor een aantal vraagtekens gezorgd. Er is namelijk geen bevestiging van de titel in ontwikkeling, laat staan van next-gen consoles. Verder is Battlefield V pas onlangs uitgebracht, dus het zou een beetje vreemd lijken voor EA om een nieuwe toevoeging aan de franchise erin te knallen. En dat volgend jaar al.  Bad Company 1 en 2 werden alom geprezen door de Battlefield-community. Dus de fans zullen erg bij zijn met dit gerucht. Maar het is belangrijk om te onthouden dat het hier slechts om een gerucht gaat.

Waarheid of niet, de tijd zal leren of we vanaf volgend jaar in actie kunnen komen met Battlefield Bad Company 3 op de PS5 en Xbox Two. Eén ding is zeker, als dit gerucht toevallig helemaal correct is, kunnen we al heel snel met deze game en de nieuwe consoles aan de slag. Zin in?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch